Nuffnang Ads

Thursday, January 13, 2011

trying to smile - daesung

kul 4lebih tadi kakak aku kejutkan aku..mintak teman dia gi tandas..risau jugak aku sebab malam tadi badan dia panas..tekanan kot..bukan senang nak capai tahapdia skang.. i mean untuk master la..da last sem..kene struggle..sian pulak dia..kadang kadang bile dia terasa penat nak gi kelas, aku selalu jgak paksa dia pergi..padahal aku lagi malas nak gi kelas compare dia wahahaha..sayang kalau tak gi kelas..tengok aku..kalau la aku rajin sket gi kelas time last sem ritu maybe aku dapat first class degree..tu contoh la ..dalam dunia ni mana ade KALAU..


so, sejak azali, kalau aku da bangun tido,susah nak lelapkan mate..tu masalahnya..pagi ni ade kelas speaking..mesti kepala hotak aku jadi merewang lepas nih..standard aku tu..kalau tak cukup tido..aku baca blog sophie, so, terjumpe link yang gile kental buat aku gelak @ mengilai sorang sorang di pagi bute nih..takut tak? takut tak? mengilai tu... jom layan picca ahahahahaha (aku nak setat gelak pulak)


gamba first kene letak romantik romantik sket..aku harap aku peluk si jacob tapi dapat edward pun cun..belasah ajee..nampak kan muke bahagia disini cehh

hai..nama gua cik serep..bukan shrek


aku xsuke cite nih tapi belasah ajee


finally dapat amek gamba ngan MIKE SHINODA yes ! yes ! big bang is back ! tapi spoilnya kenape badan chester? kenapa? bile masa pulak aku ade tattoo =.=

avril ahaks (tetiba ade hijau2 didahi..inat shrek ke?)


oh terasa lesbo la pulak..apasal jack? apasal??? kalau la aku jadi si permpuan ntah nama ape..malas nak google..


oh kenapa tidak kiera knightly (belasah je ejaan macamana..malas nak google)


no coment

warghhh ! makang lembu !


aku amek gamba ni je utk wat semua bende bende mengarut diatas..try and error gamba lain tapi malas la pulak nak pilih bebanyak..sifat malas tu memang ade..tu yang jadi masalahnya

gamba ni paling masuk sebab kepala tak teleng teleng time amek gamba..


soooooo..nak cube? klik la disini.. :) :) :) :) :) :) :) :) TT TT TT TT TT

ketawa tak henggat

actually banyak lagi gamba yang boleh buat kamu kamu terasa bagai  nak berjimba aje..tapi aku skang da tade mood pulak nak edit2 gamba..mood aku skang macam nak ulang tayang tgk cite iljimae ahah..angau lee junki la pulak aku 


okey lah..nak rehat..tapi alang alang da kul 5.40, tunggu subuh aa dulu (jangan cakap aku bajet baik plak..alang alang da bangun kan..kang terlajak subuh, umpama bnuh 60orang islam pulak..aku da la banyak lagi dosa tak cover =.=)

good morning semuaaa !!

2 comments:

Sophie Al-yahya said...

wahhh..ina..alien paling comel dengan avatar.. hahahaa.. =) best2..

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

hahaha..kakak pun cakap macam tu..yang paling dia suke tgk avatar tu lah..serius best lepas wat bende ni :) ..gelak sorang2 pagi2 bute..10x share kat blog sophie :)

Loading...