Nuffnang Ads

Tuesday, November 23, 2010

hati ini bahagian kedua


buat pertama kali aku menangis 
serius xpenah sambil nangis dada aku rasa sebak sangat
bile air mata mengalir
lebih lebih lagi baca entry entry aku yang lepas
entry yang paling istimewa
yang aku luahkan semuanya di  2009-live-laugh-love


rupanya aku da lepaskan 5 lelaki yang terbaik untuk tahun lepas sahaja
mereka yang ikhlas
yang mungkin bole menerima aku seadanya
dan perlahan bole membimbing aku

Tuhan
temukan hambaMu yang betul betul ikhlas menerima aku
bile mana seseorang ADAM datang dalam hidup aku
aku xkan lepaskan peluang ini
sebagaimana aku lepaskan mereka tahun lepas

M O O D : sedih

hati ini





saya sangat sayang blog ini
-monoloque itu picisan-
tak akan delete walaupun da ada satu lagi blog
melalui blog ni aku luahkan semua perasaan aku
dr suka hingga duka
dari tersenyum atau menangis

inilah kehidupan aku
luahkan kemarahan kepada seorang lelaki yang pernah aku berikan perasaan istimewa aku 
hingga aku maafkan dia
sorry
saya hanya manusia biasa
ada perasaan marah dan dendam
tapi bile kite luahkan
dengan sendiri hati dan jiwa akan memaafkan orang itu


disini jugak aku luahkan perasaan sayang aku utk kawan kawan
aku xreti nak luahkan secara zahir
sebab aku pemalu
^__________________________^

disini jugak aku dapat luahkan perasaan aku utk mereka mereka yang terpilih
cuma sayang jodoh antara aku dengan mereka tak panjang
atau langsung takde
hee
xpe..sekurang kurangnya diri aku sudah dapat menerima orang lain
alhamdulillah

sekarang tumpukan kepada apa yang ada
DAN
utk soulmate
aku akan ikut cakap kawan aku
dia penah cakap
cinta atau soulmate xkan datang bergolek
kalau kite xcari atau tak menerima 

okey
mungkin kali ni aku kene tunjuk apa perasaan aku
adoi
lelaki skarang xreti eh apa itu bahasa tersirat??

^_^

bai bai

Monday, November 22, 2010

boys over flower

zaman kurus <3




ni kire berat ideal :)



time ni kire time aku memang gile puas hati punya berat badan
ehehe


time gemuk?

wehehe
notice berat badan naik bergantung kepada sesehat mana sipipi itu
<3

apa2 pun aku bersyukur dengan diri sekarang
cuma mau turunkan sket
nak kasiade confdent balik

bai bai 
:)

Monday, November 15, 2010

wait a minute

da lama xupdate blog
lepas semua da selesai
akan ku updatekan
akan ku ubah cara penulisan
maybe menulis secara matang
mungkin
:)


oh lupe..
betullah kesayangan cakap
bile da abes belajar
mesti aku sunyi
:(
memang aku sunyi
nak cari soulmate cepat cepat
lai lai lai lai

^_____________________________________^



bai bai
<3

Saturday, November 13, 2010

Loading...