Nuffnang Ads

Wednesday, July 07, 2010

the real me !


mulai skarang
panggil saya NUNA
no more KAK AM
sepet bole
hehe
AM pon bole
cuma utk adik2
coll me NUNA

okey adik2..

hehehe

^_____________________________^

Monday, July 05, 2010

bad romance `s song

baca blog
terjumpa pasal lady gaga
lagu bad romance tu

antaranya :

salam..fyi,i want to share with your guys that lagu tu berunsurkan yahudi.. yg part “rara aaa .. (rara bermaksud matahari)..Ni pun org forward..Betul ke tdk,walLahu a’lam..Nak dijadikan cerita, dlm video clip bad romance pon ada tnjuk yg lady gaga brdiri kt tngah and ada org mengelilingi dia.. Its mean that, lady gaga is matahari dn yg lain tuh planet.mereka menyembah matahari.so,syirik bg seorng islam menyanyi lagu itu..that’s all..thnx


wallahualam
so
jaga2 kan
10x kepada yang share bende ni

ure the one



tengok siaran ulangan sepanyol lawan uruguay
yang penting skali torres
david villa bertuah sebab dia pakai jersi no 7
aku punya no tuuuu
hehe
okey tipu
tak bole tido lagi
da seminggu berturut2 lepas semayang subuh baru tido
tu pun tepat kul 9 terbangun sebab sakit kepala
=.=
tau perempuan begitu BURUK perangai kalau bangun lewat kan
okey2
fix balik hidup

semalam JANTUNG HATI kalah bola
TT
kenapa sayang
ish !
sebab tak kasi tiket kat honey eh
padan muke
eh
tak tak
honey selalu support sayang dr belakang
jangan risau key !


semalam pakai jersi 10
handsome dipadang

skang gado ngan dia sebab dia amek gamba ngan perempuan
begitu RAPAT
cisss !!!


okey bai !!!
*nada marah *
wehehehehe !

i knew i love you


its been a while not update dis blog
bizi bizi

finance on the way :)
alhamdulillah
last2 minute tuka tajuk 
senang sket kalo wat financing of small and medium - sized enteprise
drpd tajuk the banking system and financial markets in malaysia

(pening pening)


final year project?
insya Allah
part 1 da siap ( chapter 1 - 5 )

daftar je 8hb ni terus sambung part b ( chapter 6 - 10 )

harap2 coordinator x reject part 1

bulan 9 lepas raya present sambil ditape utk hantar ke coventry U.K

bulan 10 - 11 final

pastu abes insya Allah

Ya Allah..mudahkan kerja hambaMu ini

okey pasal facebook
saya tak deactive
saya tak block sesapa

facebook saya da kena hack
bukan sengaja
bukan nak putuskan hubungan siber sama kawan kawan
jangan buat saya rasa 'dituduh' 
saya bukan sombong
saya bukan melarikan diri
saya sibuk
dan yang paling penting
kesihatan mama saya ditahap yang kurang memberangsangkan
saya alpa sedikit dr ingat kawan kawan
sorry
hidup saya sekarang bukan macam bulan2 dan tahun2 lepas
bagi saya masa utk saya bernafas
insya Allah..lepas semua selesai
saya akan kembali normal
^____________________________________^

kepada yang menyokong saya dr belakang
semua
terima kasih saya ucapkan
oh..3hb tu kawan saya kawen
suami dia sejibik  
                                              Bront Palarae
serius gua tak tipu ! 
DAN
ni betul
kene tunggu yatie bawak gamba kami
sebab photoghrapher dia SUKE SANGAT amek amba kami 
^_______________________^
sebab kitorang yang paling KECOH kot
=.='
harap2 dapat berkat kawen tu
hehe


bai bai !

kami geng kecoh =.=


nurhayati karma :)

meja depan meja makan beradab pengantin
tempat paling strategik
wehehee

^_______^
blur

sanding

time ni mister potograper amek gamba
soo
kamera lain di-ignore kan
materialistik betul semua
haha !
baju ini paling terbaru
sebab tu selalu pakai =.=
skang baju ni da besar dr badan
T.T


tuan punya kamera ngan pengantin
:)


kami 


ihsan gamba dr kawan2
sebab saya da xbawak kesayangan saya
T.T

Loading...