Nuffnang Ads

Monday, July 05, 2010

i knew i love you


its been a while not update dis blog
bizi bizi

finance on the way :)
alhamdulillah
last2 minute tuka tajuk 
senang sket kalo wat financing of small and medium - sized enteprise
drpd tajuk the banking system and financial markets in malaysia

(pening pening)


final year project?
insya Allah
part 1 da siap ( chapter 1 - 5 )

daftar je 8hb ni terus sambung part b ( chapter 6 - 10 )

harap2 coordinator x reject part 1

bulan 9 lepas raya present sambil ditape utk hantar ke coventry U.K

bulan 10 - 11 final

pastu abes insya Allah

Ya Allah..mudahkan kerja hambaMu ini

okey pasal facebook
saya tak deactive
saya tak block sesapa

facebook saya da kena hack
bukan sengaja
bukan nak putuskan hubungan siber sama kawan kawan
jangan buat saya rasa 'dituduh' 
saya bukan sombong
saya bukan melarikan diri
saya sibuk
dan yang paling penting
kesihatan mama saya ditahap yang kurang memberangsangkan
saya alpa sedikit dr ingat kawan kawan
sorry
hidup saya sekarang bukan macam bulan2 dan tahun2 lepas
bagi saya masa utk saya bernafas
insya Allah..lepas semua selesai
saya akan kembali normal
^____________________________________^

kepada yang menyokong saya dr belakang
semua
terima kasih saya ucapkan
oh..3hb tu kawan saya kawen
suami dia sejibik  
                                              Bront Palarae
serius gua tak tipu ! 
DAN
ni betul
kene tunggu yatie bawak gamba kami
sebab photoghrapher dia SUKE SANGAT amek amba kami 
^_______________________^
sebab kitorang yang paling KECOH kot
=.='
harap2 dapat berkat kawen tu
hehe


bai bai !

kami geng kecoh =.=


nurhayati karma :)

meja depan meja makan beradab pengantin
tempat paling strategik
wehehee

^_______^
blur

sanding

time ni mister potograper amek gamba
soo
kamera lain di-ignore kan
materialistik betul semua
haha !
baju ini paling terbaru
sebab tu selalu pakai =.=
skang baju ni da besar dr badan
T.T


tuan punya kamera ngan pengantin
:)


kami 


ihsan gamba dr kawan2
sebab saya da xbawak kesayangan saya
T.T

No comments:

Loading...