Nuffnang Ads

Thursday, June 24, 2010

Bambino drama intro






matsumoto jun


cite seterusnya ehem ehem
^_____________________________^
walaupun cite pasal pasta pasta
sushi @ kimbap tetap dihati

tasabar mau makan nanti balik key el
yehuuuuu !

erk
baru dapat surat dr kolej pasal final year project
naik cuti akan ade bengkel pasal final year project
DAN
kene tunjuk evidence project yg da siap
AMAT TAKUT system diterima ATAU tidak
kalau diterima bole proceed part b ( chapter 7 - 10)

KALAU TAK kene deffer
nauzubillah !
tanak extend nauzubillah

T___________T

Tuesday, June 22, 2010

081115_MKMF08_Big Bang special stage with Lee Hyori 'Scandalous' pt.1

Big Bang(TaeYang) Look At Me (eng sub)

Good Charlotte-We Believe

its gonna be me !


alhamdulillah
misi berat 46 berjaya
nanti upload gamba
tak menyempat nak transfer gamba sebab kabel tadak !
kat atas gamba tahun lepas
berat tu 47
uppss ! ^^,
skang nak cari jalan nak kuruskan pipi
macamana nak wat ek??
haha !


ni kene selalu tension
ngan final year project bagai
ngan duit takde nak gi makan yg best2
MC D?
alhamdulillah
masih lagi amalkan boikot yahudi
weh ! taukan mekdi prnyumbang utama duit kepada yahudi
insya Alah akan bertahan
da KFC aku da muak
T T

RINDU ZAMAN KURUS WEEHEHE





nak tido daa
esok sambung balik keje

kamsamita :)


Go Beak (TEMPTATION OF WOLVES OST.)



1 lagi cite best yg nak dikongsi
adeihhhhhhh
yang ni korea okeyh !



jom tgk OST 
walaupun dia punya heroin tak lawa
tapi bagi aku dia cute
^__________________________^
pipi tembam
sape cakap pipi tembam tak comel
sape?? sape??






suke tae-song
sambil tgk cite ni
hati aku tak benti bermonolog sorang sorang
asal tae-song yg jadi adik si han - kyung

ish ish
gejala sukekan encik sepet datang balik
baru je nak suke kat lelaki yg kulit hitam manis ke
mata bulat ke


gamba tahun 2008
muke bulat
memang da semulajadi bulat nak wa cane kan 
T T


semua cakap aku gune nick name cik sepet sebab
ex aku semua bermata sepet
no no no no no no no !
semua salah
semua main serkap jarang je
kalau memang dr dulu lagi aku panggil dorang sepet
mestilah aku panggil dorang mr.sepet


mr sepet yg diatas yg panggil saya cik sepet
sebab dia cakap mata aku bulat gile
so, perkataan berlawanan mata bulat kan  mata sepet
sooo
dulu friendster aku nama armstrong
sebab aku kan baru patah hati
konon nak tunjuk aku ni da kuat kan
nak nak aku pon minat ngan si billy joe (BJ) armstrong


tapi encik sepet ni gelak
cakap nama yg amat biasa org gune
jom pakai nama cik sepet

^_^

so sampai skang lekat
cam komersial plak


kepada yg tanya banyak kali soklan ni
sile baca
aku dah kasi link blog aku suh baca
tanya lagi siap!
aku campak tengah jalan
abis gambar rahsia aku kene upload sebab dorang asyik cakap aku pakai nama cik sepet tu sebab ex aku muke cam cina..mata pon lebeh kurang sepet
DAN
asyik cakap aku cover line tanak ngaku nama sepet2 ni berkaitan ngan dorang
apekebendenya nak pakai nama berkaitan ngan ex
tak releven !


oh lupe nak kenalkan
dia aku kenal time praktikal
tahun 2008
sebab tu aku suke time praktikal
DAN pertama kali TERkawan ngan cina betul

oh sepet !
wehehehe

bai !

Monday, June 21, 2010

Heavenly Forest 「ただ、君を愛してる」 MV







lately japun punya cite dihati
lega sket sebab final project da sampai chapter 6
alhamdulillah
tapi kene tambah ubah ubah sket
tgh cari mood nak mule wat system
tapi serius cite ni best !
yg tak best sebab dia gune canon`s camera TT
why they dont use nikon?
TT


handsome man ! :)



my kawan cakap aku cam perempuan ni bile aku pakai spec
cuma aku GEMOK
cehhh !
cakap la aku tak comel cam shizuru ni
^___^


aku kasi tgk trailer dia
sesapa nak tgk
donlod key
tak pon you tube pon ade
wehehee






shizuru time comel
hee buat aku cancel nak potong rambut
maybe trim sket rambut depan
tu je

bai bai !

Sunday, June 20, 2010

we believe


br balik dr hospital teman ayah
mama ikut skali
cuci luke accident tuu

baru je bergelak ketawa bersama ayah
sempat lagi gadoh time tgk bola pagi td


tak pernah tgk ayah camni
tapenah tgk ayah sakit
buat aku rasa aku mau tukar tempat ngan ayah
depan mama ngan adik aku cover
tanak nangis
tapi belakang mereka hanya Tuhan yg mengetahui
ntah kenapa waktu lihat ayah tgh solat subuh pagi td dengan lututnya sakit 
da tale lipat bile duduk di antara dua sujud
buat air mata mengalir
alih2 petang td ayah accident
itu dugaan
mujur condition ayah okey
cuma dia tale semayang secara normal sebab kulit lutut dia terkoyak
pape kami akan jaga ayah


tabole online sebab intenet kat rumah kene petir
TT
tu la sape suh bukak time hujan pastu tertido tak gi tutup 
broadband pon da lama xgune
so paham paham la bile selalu guna perkhidmatan yg selaju macam kilat
alih alih kene gune perkhidmatan yg selambat cam siput
mencabar minda betul
tapi keadaan nilah yg mengajar apa itu erti
KESABARAN


terima beberapa message dr kawan kawan
tak bole balas lagi sebab tak sempat topup td
sebab kalut ngan keadaan ayah
nanti saya balas key :)

td pegi umah dato` solah
anak dia kawen
tau kan sape dia?
pengarah JPJ malaysia
ye..family ini jiran kami
rini samut menantu
wehehe
bawak khas dan teristimewa uuu
siti nur haliza datang nyanyi
siap bawak datok K tuu
aku xsempat tgk dia nyanyi sebab aku ke rumah nenda
tak ase pape pon sebab aku xminat dia
cube yg datang tu lady gaga
xpon hunny madu fly fm ke


buat nabil
tadi saya br bukak simcard celcom
patutla no awak xde dalam henpon
rerupanya no tu dalam simcard tu
and 
simcard tu daa tale gune
sebab tu saya da xgune no cel
nanti saya kasi no baru ni keyyy
^_____^


adios !

Monday, June 14, 2010

tik tok




MOOD : horey

hajat dihati mau lihat matahari terbit tercapai
bukan di sungai itu
tapi di pantai itu

many thanks 
^_^

malam ni
naik flight hehatii
see u next time :)




Friday, June 11, 2010

Pergi By Aizat (OST Talentime)

Estrella - Ternyata





hafiz said
chelsea is the best
man U suck
and all other team also
sooooooooo
STAY TRUE BLUE
U STILL COOL
see see !
we are the same team honey !


pehhh
his voice is sooooooooo garau
i like :p
yg penting he is kelantanese guy
err..mix sebenarnya
tapi xkesah la kan..
senegeri jugaaak

wehehehehehe
excited plak  ^__________^

Junk BUZZED with Yuna, Zee Avi and Hunny Madu

Wednesday, June 09, 2010

entry khas sempena anak sepupu kami kawen * ouch ! title yg AMAT skema * ^^,

pegi seawal 9 pagi walaupun majlis mule kul 12.30 tengahari
semangat?
tak lah..
pegi menolong
alih alih sesi bergambar je lebeh sebab kami hanya perlu tolong wat bunga rampai sahaja
utk merenjis pengantin
DAN
semuanya kami da buat malam sebelumnya
wehehehe
*photghrapher dia handsome*
wah lebih sangaaaaaaaaaat aku !
wehehehe



SEBELUM MAJLIS

set up pelamin

 mama di bawah pentas makan beradab



oh pelajaran baru yg aku belajar masa itu
 ' finally i da bole make upkan muke orang'
yess !
so, sesiapa yg mau i contengkan muke
sile sile sms okey
coll lagi sialu alukan
wehehehe tipu aje
jadi bidan terjun sebab imi xle datang utk majlis ni
so, aku kene beranikan diri juga
ala..make up utk budak budak je
so, ala kadar sudey ^_____^

angkatan yg kene bertolak awal ke sana :)

meja yg dikhaskan utk tepung tawar pengantin
dr kiri (ayah ngah,che na, che da, bonda saya, che he, kak yinand abang zaki)
actually ayah ngah and che na je yg pegi tepung tawar
sebab yg lain lain xsempat hehe

yg paling penting amek kat sini
soooooo comel !
nak jugak camni mama please !
;)

KETIBAAN SI PIPI LABUH YANG AMAT AMAT DINANTIKAN KAMI
wehehehe..TERhuruf besar pulak :p

sebenarnya pipi dia da xlabuh daa
sebab dia da tanak makan T_T

bulu mate still maintain :p

kasut gladiator yg dibeli oleh kak yin di australia :p
kecik kecik da pakai
kami besar besar ni baru bole pakai TT

di luar dewan sebab hannah mau minus susu jap




sebelum majlis bermula
- faizal, sepet, kakak -

SEMASA MAJLIS


pengantin da masuk




menu da tiba
so..tibela masa bersantap nyum nyum
menu pn bole tahan :p



waktu video pengantin ditayangkan utk ceritakan kisah semasa bercinta, selepas bertunang dan selepas kawin
dia memanggil aku ke meja dia selang beberapa je dr aku utk berborak
padahal time tu da nak makan
tapi mujurlah ade alasan yg kukuh
sebab seat dia memang betul2 bole nampak video tu
sebab kat tempat aku dilindungi oleh pokok hiasan
da nak wat camana seat da ditetapkan =.='
borak borak sambil teman dia makan
aku ade curik curik amek gamba dia..
dia da warning jangan amek gamba sebab dia nak makan
tapi aku kasik jawapan yg torbaik punya

- tak la..i bukan nak amek gamba u -
-nak amek gamba video tu -
tgk2 hasilnya

=.='
amatla masin mulut dia
sebab dia ade cakap
-kalau u degil jugak, gamba tu blur tau-
wah !

time skype ngan dia malam tu
aku share semua gamba yg kami amek bersama
kecuali gamba yg diatas dan yang ini

sebab dua ni aku curik curik amk
tapi kantoi jugak sebab kakak dia ade cakap kat dia
aku amek gamba curik
=.= kak el ni , malu kite
so, dia paksa aku anta gamba tu
hasilnya depan skype tu dia bantai gelak sampai terjatuh terus bawah katil
sapa suh gelak golek golek sangat =.='
perangai macam budak -aku cakap
dia plak selalu cakap 'xpela..muke i kan mude..u pun muke muda..so,mesti org xbajet umur kite bape kan'
bab bangga diriiiii...tak henggat ! ^_^


lepas tu pegi merayap meje org len
amek gamba
ni meja lelaki


ala..tokwe tak tgk camera =.=

kami je sesat meja jauh dr family kami =.=

walaupun tak 1 meja ngan dorang
gamba tetap diambil dengan meriahnya
sampai cuz yg len jealous sebab meja dorang senyap
wehehehe ^_________^

abang abang hannah sama ihsan
kiri  hakim
tengah haziq

 didi yg datang melawat meja kami semata mata mau bergabar wehehe

makan buah ^_^


lepas makan perangai macam budak skeet ^^





SELEPAS MAJLIS

kurang memuaskan =.=
nanti akan dapat soft copy
yg tu baru bole anta and frame :)

wehehehe
adik pon nak wat bentuk LOVE ngan aku
berterima kasih kepada wages yg tingg 2 inci utk kelihatan agak TINGGI disamping adik
and oh aku masih tak percaya dengan kasut ini
aku bole pegi jalan jalan ronda ronda di mid valley
dan berpartay sampai tgh malam dengan kasut yg sama
hasilnya?
balik umah kene rendam kaki ngan ais sebab nak redakan sakit tumit tu =.=
1st time and last aku wat bende ni
weheheheeee

angsa itu diukir dengan ais
sweeeeeeeeeeeeet
^_^

next wedding di sabah bulan 12
yehooo
time tu insya Allah aku da abes belajar
fuhh ! insya Allah ^_^

tadi result database sampai
alhamdulillah
final year project dapat diteruskan
harap harap berjaya dengan jayanya
mau target utk sem 5 punya result dapat 1st class
cam sem 3 ritu insya Allah
^_^
may Allah bless us !
Loading...