Nuffnang Ads

Monday, May 31, 2010

only one

keluar makan tadi ngan nawi
kebetulan nawi pon sorang2 kat umah
DAN !
kebetulan kami lapar
wah ! pepagi da keluar embun pon lapar kan
penangan berjalan ke hutan tadi kot
sampai je umah
mandi + semayang
kami tido sampai maghrib
bangun semayang pastu sambung tido balik
tu yg kul 12.30 PAGI baru terhegeh hegeh nak keluar makan

okey bukan nak cite pasal tu
nak cite pasal TOPIK yg kami borak td
dan
aku suke suasana debat td
dan 
aku bersyukur aku dikalangan kawan kawan yang macam ni
MEMANG
mungkin luaran kami hanya pelajar kolej
cam 'rendah' sket taraf dr student  lain
tapi kami ade kualiti sendiri
hehe


patutla dulu 'kawan' yg aku rapat selalu TERasa kalau aku tak message, tak coll mereka
begitu juga dengan YANG TERATAS DIHATI
akui
aku jarang nak mulakan message and coll kalau mereka dan dia tak mulakan
mungkin itu salah aku
aku ego - kot -
aku lembap
aku lampi
tak pandai jaga hati

mungkin
sebab aku ade kawan kawan ini
kawan kawan yg susah sama susah
senang sama senang

takde istilah bile mana
- kau susah kau tanggunglah sendiri-
atau
- bile aku ade awek/ pakwe , okey aku tanak kau kacau idup aku-

mereka bukan macam tu
mereka yg selalu ade dengan aku
DAN
aku tadapat bayangkan bile aku akan berpisah dengan dorang

terkena balik kat batang idong
sebab dia yg teratas dihati dulu pernah bitau
pada pandangan dia
aku sekarang tak kisah kalau aku still takde yg teristimewa
sebab aku ade kawan kawan
=.='

moral of the story
- aku kene serius dengan relationship yg akan datang-

janji !

Friday, May 28, 2010

when i look at you

senyuman sinis
pantang  semua orang rasanya
 tak suke org cakap tipu 
cakap belit belit lagi la tak suke
allergic !
sebab dalam idop ni selalu jugak la jujur 
akan cakap bende yang betul
kalau bende tu rahsia
 akan diam
akan jaga maruah si pencerita
walaupun si pencerita khianat
fitnah bukan main
takpe manusia kan tak sempurna
paham dah gelagat manusia


apa pendapat pasal manusia
yg jilat ludah dia balik
kalau tanya pendapat aku
bagi aku
manusia sebegini tak tetap pendirian
diri selalu goyah
tamak haloba
ye lah
amek keputusan terburu buru
pastu menyesal tak sudah
padahal da cakap pung pang pung pang
yg ni cakap  \ oh ! aku benci ! mampus- kau -aku - da- tak- peduli /
bawak diri
yang tu pulak stok maki maki kow kow punya
macam dia da perfect sangat kan
keras hati plus ego

tgk tgk jilat ludah sendiri balik
sama je mana mana pun
cakap lain buat lain
da terbukti depan mata 
dan berterima kasih kepada six sense yang Tuhan berikan
memang kadang kadang bile hati tu berdetik
akan ade syaitan yg akan cucuk
have a little faith


okey lah
saya da maafkan kalian
its okey
pesan saya jangan buat lagi
naik menyampah
semoga hari ini lebih baik dari semalam
sambung wat keje DAN tunggu breakfast dihantar
khas delivery dr .....


pehh mengancam habesss !



entry membunuh skeeettt
biasalah kene kat batang idong sendiri
nak suarakan tak reti
yg mampu tulis je kat sini
insya Allah saya takkan jilat balik apa yg saya da buat
sebab bagi saya bile da buang, kalau nak jilat balik
bukan ke JIJIK namanya
saya geli..tak boleh dengan semua ni

Wednesday, May 26, 2010

di mana kan ku cari ganti

benci kalau memalam
eh pagi da kan ni
tale tido
esok mule la kalau bangun lewat semua rancangan tergendala
poyo je ayat weheehehe


key key..
sambil wat keje neh
betul betul !
tak tipu
berusaha siapkan project management
tajuk group kitorang
TRIP TO SOUTH AFRICA
bole bayang x?
mujur seme ahli stok stok
TIDO NGAN BOLA
MANDI NGAN BOLA
MAKAN PON MAKAN BEBOLA IKAN :D
esok mau kasi sama umar
bia dia pening susun 30 tasks yg aku wat
boss kene keje kuat
cari sponsor kekekeke

^_^

bukan bende neh aku nak kongsi
aku dapat email
agak best kot email ni
jom kongsi reramai
nak copy paste letak dalam blog korang sendiri pon xpe
ala ala
SHARING IS CARING kan

:p




Tips Temukan Cinta Sejati
(kasi merah wane skeeeet)



Menemukan cinta sejati tidak


semudah membalik telapak tangan, perlu pemikiran dan kondisi yang ideal untuk

menentukan bahwa seseorang adalah cinta sejati Anda. Namun ada tips yang dapat

membantu menemukan cinta sejati. Ini dia!



1. Jangan mencarinya. Cinta tidak

datang pada seseorang yang mencarinya. Jika memang Anda baru saja mengakhiri

suatu hubungan, fokuslah pada diri dan kehidupan pribadi terlebih dahulu. Tidak

perlu terburu-buru mencari cinta yang baru, dan nikmati kesendirian Anda.



2. Beri waktu untuk diri sendiri.

Temukan aura positif Anda. Jika perasaan puas terhadap diri muncul, maka secara

otomatis aura positif itu akan terpancar. Dan orang di sekitar pun akan

melihatnya. Itulah daya tarik bagi diri Anda.



3. Jika sudah siap untuk membuka

lembaran baru bagi hubungan, maka mulailah memilih karakter pasangan seperti

apa yang diidamkan. Tak hanya dari segi fisik namun juga mental dan

kepribadian.4. Bergaul dan hang out. Hal itu

akan membuka kesempatan bagi Anda untuk bertemu orang baru. Siapa tahu salah

satu di antara mereka adalah cinta sejati Anda.



5. Berani ambil risiko. Jika

suatu hari Anda bertemu dengan seseorang yang sesuai dengan kriteria cinta

sejati, jangan ragu untuk mengambil langkah. Mulailah perkenalan dan menjalin

hubungan. Karena kesempatan tak datang dua kali.



6. Yang paling penting, cintai

diri Anda terlebih dahulu. Hiduplah dengan bahagia dan jangan pernah melepaskan

harapan. Yakinlah, setiap orang diciptakan berpasangan. Masalahnya hanyalah

mendapatkan orang yang tepat, di waktu yang tepat.
 
 
ouch !
gajah yg comell
hehe
 
 
 
OKEY..EMAIL KEDUA PLAK
SERONOK PULAK ADE ORANG NAK SHARE BENDE BENDE GINI
WEHEHEHE
 
 
 
 
                           Tips Lupakan Si Dia
-dush dush -
^_^
 
 
Biasa la bila bercinta semuanya indah… Memang tak dapat lupakan si Dia. Makan ingatkan si Dia, tidur ingatkan si Dia, mandi ingatkan si Dia… Boleh kata dalam apa jua hal pun memang teringatkan si Dia la.




Tapi masalahnya bila dah putus cinta pun masih ingatkan si Dia. Susah nih… Jadi di sini ada sedikit tips kepada sesiapa yang ingin lupakan si Dia kamu.



Terima Hakikat

Pertama sekali and perlu menerima hakikat si-Dia anda bukan lagi milik anda. Anda perlu belajar untuk menerima kenyataan bahawa pertemuan akan berakhir dengan perpisahan dan perpisahan adalah permulaan kepada pertemuan.



Melarikan diri

Siapa kata melarikan diri tidak menyelesaikan masalah ? Memang melariakan diri tidak akan menyelesaikan masalah tetapi ia dapat mengurangkan tekanan anda. Cuba anda pergi ke satu tempat yang agar jauh dari tempat anda dan rehatkan minda anda. Tapi jangan la buat kerja gila dengan pergi ke tempat anda date dengan si-Dia anda.



Luahkan perasaan anda

Emmm luahkan perasaan anda kepada sahabat karib anda. Mungkin dia tidak banyak membantu tetapi sekurang-kurangnya dengan meluahkan perasaan anda akan dapat menghilangkan tekanan anda.





Anda pula dengar luahan mereka

Apabila anda mendengar luahan rakan anda sekurang-kurangnya anda tahu bahawa anda bukan seorang sahaja menerima nasib yang teruk .



Ingat dekat orang lain

Masih tak dapat lupakan si Dia? Urghhh susah nie. Macam nie la kalau masih teringatkan si Dia kenapa anda tak cuba ingat dekat orang lain… Ahli keluarga ke, artis ke, idola ke, tapi kalau boleh jangan cuba untuk teringatkan kawan sejantina anda… Bahaya tu karang jadi lain lak.



Buang jer hadiah tu

Bunga ke… Jam ke… Penanda buku ke… Novel ke… Anda buang sahaja hadiah tu… Mungkin ia seperti anda tidak menghargainya namun itulah yang terbaik. Atau anda pulangkan kembali hadiah itu kepada si Dia. Walaubagaimanapun jangan jual hadiah itu kerana anda seperti menghina pemberian si Dia. Dan satu lagi kalau si-Dia bagi anda hadiah seperti rantai emas berjumlah RM5000 saya rasa takyah laa buang hadiah tu.



Berdoa & Bertawakal

Ini adalah solution yang terbaik dan potion bagi segala-galanya. Berdoa lah kepada-Nya agar diberi kekuatkan jiwa dalam menghadapi dugaan dalam kehidupan dan diberikan pasangan yang serasi.
 
 
 
 
 
 
 
 
bosan?
okey okey
janji yang ni yang last
tapi email yang ni
bagi gua la
eh bahasa tak kene lak
bagi i
ini sangat sweet cam gule gule
^_^
ade lagi tak yg macam ni
saya nak PLEASE !
 
 
 
wowowow0..cite ni ulang 100x pon aku sanggup !
 
 
CINTA SEORANG LELAKI..!
 
 
 
tanyalah semua perempuan
kalau dia wat cani
nangis tak? nangis tak?
aku?
leleh air mata ni cam air terjun
tak caya cube wat :p


Bila lelaki benar-benar jatuh cinta dan setia pada


kekasihnya dengan ikhlas,perubahan sikapnya amat

mengejutkan. Hati lelaki yang dianggap keras selama ini,

tiba2 secara semulajadi menjadi selembut kapas apabila

sudah jatuh cinta dengan relanya. Bahkan lelaki yang mabuk

cinta sanggup berkorban dan buat apa sahaja utk

kekasihnya.Sekeras manapun hati lelaki ia akan

mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. Utk

melihat lelaki menangis amatlah payah.



Diantara tanda-tanda lelaki yang jatuh cinta dengan hebat ialah:







1. Dia bersungguh-sungguh melakukan sesuatu utk kekasihnya

dengan rela bukan kerana terpaksa.

2. Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan

berubah menjadi orang yang kuat bercakap.

3. Dia byk menasihati kekasihnya kerana dia amat

menyayangi kekasihnya.

4. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana

perasaan cemburunya yang meluap-luap.

5. Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.



6. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana

dia sentiasa berasa curiga.

7. Dia tidak suka ada lelaki lain rapat dengan

kekasihnya.

8. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila

kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian

kepadanya.

9. Adakalanya dia seperti seorang anak kecil yang

meminta perhatian kerana dia mahu kekasihnya melayannya

lebih dari orang lain.

10. Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup

membantu kekasihnya melakukan apa saja.



11. Dia pandai merajuk hati kerana ingin dipujuk oleh

kekasihnya.

12. Dia akan mengalabah apabila kekasihnya berjauhan

daripanya terlalu lama.

13. Dia sentiasa mempastikan keselamatan kekasihnya.

14. Dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya

sendiri.





15. Dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya

kerana dia merasa kasihnya lebih kuat drpd kekasihnya.



16. Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada

urusan penting dengannya.

17. Dia cuba meluangkan lebih byk masa dengan kekasihnya

walaupun terpaksa menunggu kekasihnya dengan sabar.

18. Dia membanggakan kekasihnya di depan orang lain.

19. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa

serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun

dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.

20. Apabila timbul orang ketiga, dia akan hilang akal

dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali

kekasihnya.

upsii..kunci da ilang..carikan please
^_^
ngengade heh


21. Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling

dipercayainya dan sanggup menyerahkan harta walaupun

nyawanya sendiri.

22. Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya

namun jikalau dia dia berbuat demikian itu bererti

hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya.

23. Bukan semua lelaki sanggup menitiskan airmata

hanya untuk seorang perempuan.

okey mau jake sully
bukan yang biru okey !
err
yang biru pon handsome rite
takpelah
bungkus dua dua
kasi kuah lebeeeeh skeeeett !!


HARGAILAH MEREKA
 
 
 
saya hargai semua lelaki lelaki yang pernah ade dalam hidup saya
maybe lelaki lelaki ini bukan jodoh saya
bukan milik saya
bukan hak saya
^_^
bersyukur dengan apa yang ade sekarang
jangan merungut !
 
okey kawan kawan
tanak touching  key
semuaaaa sekaliiiiii
baca ayat di bawah 
 
 
LA TAHZAN !
 

Tuesday, May 25, 2010

never too late

wan mohammad aminin
dapat pegi US
alhamdulillah
ilang lagi seorang sepupu dalam keluarga kami
lagi tak meriah suasana bile raya 2010
sebab puteri sophia pon akan berangkat ke India bulan 7
hmm..
kami redha..
^_^
minggu ni g damansara laaaa...
nak beronggeng ngan teh, adik, didi
HANNAH MONTANA PON ADE YEAY !!!
che jah datang sini sebab nak shopping ngan che aire
sanggup turun dr kedah yeehaaa..


inilah keluarga kami
-alhamdulillah-
^^,


okeeeeeeeeeeeeeeeey
sambung wat keje
30 tasks utk PROJECT MANAGEMENT
welcome to south africa
jom makan bola !

bencinta




mood : repeat lagu niii je kejenya
^_^
bessssssssssst..

kelmarin da anta asgmt event management
1 pasal critique..  pasal hot ballon..
mujur pegi time tu kaaaaaan
:)

lagi 1 wat pasal master plan
sampai skang kepale pening
macamana nak wat business plan pasal dot dot  dot
nak dapat geran rm10,000 neh
ha ha ha
wat master plan pon da pening
tape tape
belajar :)


minggu depan pegi lagi kolej
sunyi je kolej
dak2 Uitm da abes exam..
coventry pon da abes exam
training pon da abes
tinggal dak2 ACCA je
gud luck


arap2 minggu depan bole anta chapter
kalo siap bole tumpu wat system je
gulp


- terjaga subuh sebab mimpi tuu -
masih terasa genggaman tangan dia
sampai sekarang
heh
mimpi mainan syaitan kan !

Monday, May 24, 2010

the reason

amat banyak bende yang nak aku tulis
tapi tak tahu nak tulis ape
ehe ehe ehe


life skang alhamdulillah
berjalan dengan lancar
kire okey lah..
masalah tu tetap ade
tapi masih lagi tak mengganggu perjalanan idop


minggu ni sanak saudara pegi melawat kebun ayah ngah a.k.a abang mama kat bentong
mau ikot sebenarnya
tapi amaaaaaaaaat banyak keje
:(
hannah pon ade
uhuk uhuk..
kat sana semua adeee..



ade rumah banglo :)




dalam utan ade kolam renang ke..
ehehehe..kene tipu :p






adik !
rindu sama dia
tak lama fly ke US insya Allah


kat sini ade kanak kinik kunuk bak kate teh ehehehe



ouch !
cam kat obesee la pulak gamba ni
ohoohooho


hannah + didi + amin

zahra jasmin a.k.a amin tu anak sepupu kitorang
tapi cam da sepupu da ngan hannah
sebab mereka sebaya
sama ngan yaya
uhuk..yaya jauh di edingurgh sana


didi selaku kakak
thehehe





wow best mandi kolam ehehe




kolam ikan
nak makan ape?
udang? ikan air tawar?
sile sile :)


kiri sekali (luqman al-hakim, ihsan, haziq, ilyas)
and sekuntum bunga je kat sini
 didi oh didi :)





jom jale ikan
kalo afiq ade neh maunya bawak joran dia
ihik



bekk bekk pon ade
bole makan free
tayah beli da haa
:)



baby hannah suke bekk bekk
lain dr didi time dia kecik
didi suke bohhh bohh
-lembu-
:D



buah buahan pon ade tau
tak caya?
bawah nih jadi model



ehek
buah durian ketot la pulak
:p








ayam pon ade
nyum nyum


budak budak kecik
kak teh yg jaga
serius MENYESAL TAK IKOTTTT
:(




anak anak jumpe ngan maknya a.k.a tokwe
:)
aku da jumpe daaa



oh.. pic ni baru je ilyas upload
amek gamba hannah dengan d80 nya
comel si pipi labuh ni
perut buncit pon bole panggil he he he


tunggu 5,6,7hb 6 ni
ayahanda bonda datang kl..
anak sepupu akad nikah dan sanding kat sini
nak wat macamana
semua sedara banyak di kl
so senang keje
nanti sanding kat hotel aku kene jadi dayang
oh sungguh happening hidop
cepat cepat nak balik kb
aku RINDU kb !
kejap je dok kb
awal bulan 7 kene balik kl dah
HUH sungguh tak suke
cepat abes 2010
selamat datang 2011
insya Allah 2011 era bekerjalah pulak
takkan asyik dok makan duit mama ayah je kan
^_______________________^

Wednesday, May 19, 2010

billionaire

kul 8 pagi tadi
aku accident
semua memang tak nak mengaku sape salah kan
tapi AKU NAK SALAHKAN INDON TU JUGAK !
aku da bagi signal sebelum masuk umah aku lagi

tabiat sebelum masuk umah
wajib bagi signal sebab
umah aku lepas traffic light
of course la kene kasi kan

bute ape mate tu
Tuhan kasi suh tgk elok elok kan
tampar kepala kan
* emoticon BENGANG *

poker face












esok
eh rini kan
sebab skang da pukul 2 lebih da
kene present
last present
pasal networking
actually blaja bende2 gini enjoy sebenarnya
cume time management tuuu
agak tak sempat

dalam kelas asyik gelak gelak
usik usik
langsung tak boring
cuma tgk trainer la
kalau garang cam mama walia tu
kitorang kurang enjoy sket
ihik
tapi serius best training nih !
esok dapat sijik MDec yeay !






lambat sket tadi datang ARENA
PADAHAL dok sini da setahun kot baru pindah
tu pon tak ingat
tu la..
ghairah sangat nak tunggu cite sayang cendana punya pasal
da dekat 9.30 sampai kat ARENA ni
kan masa ni bongok bongok bangla ni baru balik keje
tak benci pon dorang
tapi kalo da dasar perangai cam haram

isk
terkejut sebenarnya
pandan court pon banyak je dog
tapi tak pernah pon dog datang dekat
paling bangsat pon ade tuan dia dok pegang
salu jugak main ngan dog sebelah umah dorang ni
erkk.. panggil nama je pon
CICI.. CICI..
tu pon sebab dia dok dalam umah yg pagarnya dikunci
kalo terlepas mau aku lari jugak
walaupon CICI amat jinak DAN punya mata cam patung bear tu
bling bling je mate dia
comeeeeeeeeeeeeeeeel
tapi tu lah
malas nak menyamak
deeng


berharap sangat org yg aku kenal turun ke
ade kat situ ke
sebab time tu
ade 3EKOR BANGLA
sorry bahasa agak KASAR (memang sengaja)
sebab dorang punya la KURANG AJAR !
paham tak kalau muka orang yg nak amek kesempatan macamana?
aku hampir tgk dorang nak amek dog tu tau !




dog tu lebih kurang macam ni
tapi ni puppy dog kan
yang aku jumpe tu ala ala bapak kot
sebab dia paras pehe aku sket

comel
cuma tu la aku malas nak menyamak aje he he he
da tgk 3 ekor tu nak amek
tapi terbantut sebab aku ade kat sana
sumpah kalau tau camni aku naik je tangga
yang aku dengar dia ulang kali cakap yg dog ni kalau jual mau 3-4 ribu


da la tak tolong aku halau dog tu kan
cuma cam pelik je sebab
kalau dog tu garang
tang tu jugak aku terus kene gigit kan
ni da la dia nak gesel gesel
pastu muke dia cam takut
kalo la dia bole cakap kan

pastu da la ajak aku naik lif sorang sorang kan
memang mati idop semula la aku takkan naik
dua orang naik dulu
ingat yg sekor ni nak tunggu luar halau si dog comel ni
tapi bile lif nak tutup dia masuk pulak
da la masuk cam bangang
tengok orang cam pandangan yg menggelikan
da bersiap sedia
kalo pape yg jadi
aku sanggup hentam muke dia ngan laptop yg ade dalam beg neh
apa nak jadi pon jadilah
ibarat laptop bole beli kan
maruah?


takpe lah
dugaan kot
yang pasti aku keluar malam pon bukan g memana pon
g umah dorang jugak
nak wat keje
bukan nak main main
ade hikmah ni
^_^
positive


key
esok present wat yg terbaik
:)
ehem
utk present yg 1st tu
walaupon aku tadapat the best prsenter
tapi aku salah sorang dr 4 yg tertinggi
alhamdulillah
ade bakat yg tersembunyi kot
tak sangka jugak aku bole present 
maybe bende yg aku minat kot
sebab tu bole gebang
harap harap esok pon 

ohhhhhhhhhhh
cakap pasal dog
ritu time ari sabtu
sebelum g breakfast mekdi
tengah panaskan enjin
TERtengok adegan cat dan dog
selalunya cat kan takut ngan dog 
tapi pagi tu lain plak
cat yang kejar dog tu
da la dog tu lebih besar pade cat
hairan bin ajaib
dunia dunia
da terbalik plak 




alooooooololololo
sungguh comel kan
^_^/


Saturday, May 15, 2010

chasing car







macamana nak mulakan ekk
macam macam da yang rasa ni
^______^

adeh..nak give up tulis blog bole?
maybe aku kot tak pandai nak ekspresskan apa yang aku nak tulis
bermaksud macam ini tapi disalah faham macam itu
OKEY ! AMPUNKAN AKU hehe
mau betulkan cara penulisan dan bla bla bla


okey back to the story
one of my KAWAN
if i said KAWAN
dats mean you are really KAWAN to me
takde perasaan lebih daripada itu
DAN apabila disebut DAN ditekankan word KAWAN
anda memang dianggap betul betul kawan dihati saya
tak lebih tak kurang
sama je saya layan anda semua
DAN
kalau saya bahasakan and sebagai best BOYfriend saya
anda pun tak dimaksudkan sebagai YANG TERATAS DI HATI itu
lain
maksudnya lain
BEST BOYFRIEND to me is you are a very CLOSE friend
dan adela bezanya dengan lelaki lain kan
BEST - terbaik :)

okey da mengarutkan
sebab saya terkedu juga seketika petang tadi
da la balik dr training saya migrain
tetiba my best BOYfriend coll
TERuja sebab da BERabad lama saya coll and message dia
tapi TAK angkat AND TAK balas semua itu
oky tipu - bukan BERABAD - baru dekat sebulan sebenarnya thehehe
saje je nak nampak gempak
gile risau sebab takut cam one of dilla`s friend
accident tapi baru tau
aku tak nak jadi camtu

okey
dia BERterus terang kenapa dia jauhkan diri dari aku
DAN
buat aku gelak sampai semput
*bayangkan bile anda migrain pastu ketawa sampai guling2 sambil pegang kepala sebab tahan sakit*
SAKIT DOOOO !
sebab dia ingatkan DIALAH YANG TERATAS DIHATI AKU itu
homaigod!!!!
macamana kau bole sampai TERpikir sebegitu jauh kawan?
adeh
=.='

sorry sebab buat semua salah paham
walaupun saya agak TERcengang macamana dia bole salah paham
=.=

tak bermaksud
maybe sebab ade entry yg aku letak gamba yg kawan aku candid
time aku on the phone pd malam futsal tempoh hari
=.=
tu kot yg buat dia salah paham

okey
malam tu
tengah melepak bersama rakan kelas
semua coll
kakak saya coll
-sebab dia nak check saya da balik belum ke rumah sebab da tengah malam da -
mr photoghrapher sambilan yg saya suke tgk rambut dia :)
-sebab saya share sumting berkenaan dengan BJ saya -
awak
dan
YANG TERATAS DIHATI yg coll
cuma
time kawan candid gamba tu
itu memang saya bersama dia di phone
tapi bukan dengan awak
maybe sebab PADA MASA YANG SAMA
awak coll kan


xpe..
itu cuma salah faham je kan
DAN 10X
sebab tanya direct sama saya
bukannya buat andaian yang bukan bukan
yg paling saya xsuka kalau dicerita kat orang orang
mesti org DAN awak ingat saya TERhegeh2 kan
^__________^

YOU and ME
- still friend -
sekarang
saya TAK SANGGUP hilang kawan
awak
dan semua KAWAN KAWAN amat penting
so lain kali terus tanya PAHAM
jangan ilangkan diri
DAN sanggup DELETE org dr facebook awak eh
sampai hati
betul2 perangai cam budak budak
adehhhhhh

dia
selamat sampai di bumi ambiya
mengejar minat dia
sekarang tgh bizi buat research
- good luck -
kite doakan yg terbaik utk awak
doakan kite dapat yang terbaik
tamo sedih sedih okey
kuatkan hati tu
lelaki - kene bimbing perempuan
DAN bile lelaki kuat, perempuan akan ikut sama
- akan cekalkan hati DAN kuatkan hati -
saya disini gembira
awak disana kene gembira jugak !

OKEY MARI KITE LAYAN GAMBA GAMBA
SAYA JANJI SAYA TAKKAN POST TENTANG dia LAGI
life must go on kan
^^,
itu juga pengalaman
be positive
Allah da tetapkan semua
tak salah mencari yg TERbaik utk diri kite
asal dia pon berikan yg positive dalam hidup

baru dapat gamba ini dr lin
time presentation DIGITAL
^_^





with ezy
time ni ade jerawat sket sket
almaklumlah time neh tengah gatal sket
ehe ehe ehe



time ni abes present EVENT and PROJECT MANAGEMENT
da perasan pipi makin labuh
makin tembam
=.=
ikut hannah kot
takpe
hati gembira memang macamni :)



apa yang anda paham pasal CINTA ?
^_^



tertarik dengan gamba ini
inilah hero hero kelas kami
sesapa nak kenal
meh bagitau
^_^




futsal ritu
tak banyak amek gamba sebab kami takde mood nak bergamba
yg ade mood cuma mau jerit2 tgk dorang masukkan bola tu dalam gol
DAN malam tu saya RINDU sama BJ saya
da lama TAK PETIK BJ
=.=

DAN mengantuk time ni
sebab budak laki cakap futsal setat kul 11
alih alih setat kul 12.30 a.m !
terus perasaan EXCITED kami terpadam
kalau takde TRAINING tu maybe bole lepak sampai pagi
tapi malam tu kami tak larat
lepas dorang main kami terus balik
mereka lelaki lepak kot
kami enjoy !
nak tunggu berita gembira dr UMAR
dr mr.adam
jadi ke idak nak lepak di ULU YAM
nyum nyum :D




kumbang yg dikelilingi oleh bunga lalalla



ini sengal haha



ini tak tipu
teruja team ayein da sumbat gol ke 100
haha ! kene tipu
^__^


ini hari ni punya
training utk softskill punya session
serius ! amat tertekan
kami tak bole bercakap walau sepatah haram pon time madam bercakap
BAYANGKAN KAMI KAMI NI POT PET POT PET YG MEMANG MANUSIA YANG WAJIB BERCAKAP BERGOSSIP SETIAP MASA KENE DIAM !
kami terseksa madam sob sob
tapi sebenarnya madam tu BEST !
^_^

aum aum semuanya
almaklumlah kan makan time
muehehe


ikan keli berlada best kat sini
lepas abes blaja confirm rindu kan zaman belajar neh
=.=
sedih MODE



suda setat pakai baju baju sebegini
dorang cakap nampak GEMUK
takpe
saya mau berubah
^_^


mereka lambang kegembiraan aku
^_^



tunggu zohor sambil makan cekodok
^_^

okey lah !
mau siapkan slide presentation
esok mau pot pet pot pet didepan
wah ! gile nervous tahap gaban !

by the way
aku suke lagu ini :)

snow patrol - chasing car -
maksud dia dalam sangat

bai bai




Loading...