Nuffnang Ads

Saturday, May 15, 2010

chasing car







macamana nak mulakan ekk
macam macam da yang rasa ni
^______^

adeh..nak give up tulis blog bole?
maybe aku kot tak pandai nak ekspresskan apa yang aku nak tulis
bermaksud macam ini tapi disalah faham macam itu
OKEY ! AMPUNKAN AKU hehe
mau betulkan cara penulisan dan bla bla bla


okey back to the story
one of my KAWAN
if i said KAWAN
dats mean you are really KAWAN to me
takde perasaan lebih daripada itu
DAN apabila disebut DAN ditekankan word KAWAN
anda memang dianggap betul betul kawan dihati saya
tak lebih tak kurang
sama je saya layan anda semua
DAN
kalau saya bahasakan and sebagai best BOYfriend saya
anda pun tak dimaksudkan sebagai YANG TERATAS DI HATI itu
lain
maksudnya lain
BEST BOYFRIEND to me is you are a very CLOSE friend
dan adela bezanya dengan lelaki lain kan
BEST - terbaik :)

okey da mengarutkan
sebab saya terkedu juga seketika petang tadi
da la balik dr training saya migrain
tetiba my best BOYfriend coll
TERuja sebab da BERabad lama saya coll and message dia
tapi TAK angkat AND TAK balas semua itu
oky tipu - bukan BERABAD - baru dekat sebulan sebenarnya thehehe
saje je nak nampak gempak
gile risau sebab takut cam one of dilla`s friend
accident tapi baru tau
aku tak nak jadi camtu

okey
dia BERterus terang kenapa dia jauhkan diri dari aku
DAN
buat aku gelak sampai semput
*bayangkan bile anda migrain pastu ketawa sampai guling2 sambil pegang kepala sebab tahan sakit*
SAKIT DOOOO !
sebab dia ingatkan DIALAH YANG TERATAS DIHATI AKU itu
homaigod!!!!
macamana kau bole sampai TERpikir sebegitu jauh kawan?
adeh
=.='

sorry sebab buat semua salah paham
walaupun saya agak TERcengang macamana dia bole salah paham
=.=

tak bermaksud
maybe sebab ade entry yg aku letak gamba yg kawan aku candid
time aku on the phone pd malam futsal tempoh hari
=.=
tu kot yg buat dia salah paham

okey
malam tu
tengah melepak bersama rakan kelas
semua coll
kakak saya coll
-sebab dia nak check saya da balik belum ke rumah sebab da tengah malam da -
mr photoghrapher sambilan yg saya suke tgk rambut dia :)
-sebab saya share sumting berkenaan dengan BJ saya -
awak
dan
YANG TERATAS DIHATI yg coll
cuma
time kawan candid gamba tu
itu memang saya bersama dia di phone
tapi bukan dengan awak
maybe sebab PADA MASA YANG SAMA
awak coll kan


xpe..
itu cuma salah faham je kan
DAN 10X
sebab tanya direct sama saya
bukannya buat andaian yang bukan bukan
yg paling saya xsuka kalau dicerita kat orang orang
mesti org DAN awak ingat saya TERhegeh2 kan
^__________^

YOU and ME
- still friend -
sekarang
saya TAK SANGGUP hilang kawan
awak
dan semua KAWAN KAWAN amat penting
so lain kali terus tanya PAHAM
jangan ilangkan diri
DAN sanggup DELETE org dr facebook awak eh
sampai hati
betul2 perangai cam budak budak
adehhhhhh

dia
selamat sampai di bumi ambiya
mengejar minat dia
sekarang tgh bizi buat research
- good luck -
kite doakan yg terbaik utk awak
doakan kite dapat yang terbaik
tamo sedih sedih okey
kuatkan hati tu
lelaki - kene bimbing perempuan
DAN bile lelaki kuat, perempuan akan ikut sama
- akan cekalkan hati DAN kuatkan hati -
saya disini gembira
awak disana kene gembira jugak !

OKEY MARI KITE LAYAN GAMBA GAMBA
SAYA JANJI SAYA TAKKAN POST TENTANG dia LAGI
life must go on kan
^^,
itu juga pengalaman
be positive
Allah da tetapkan semua
tak salah mencari yg TERbaik utk diri kite
asal dia pon berikan yg positive dalam hidup

baru dapat gamba ini dr lin
time presentation DIGITAL
^_^





with ezy
time ni ade jerawat sket sket
almaklumlah time neh tengah gatal sket
ehe ehe ehe



time ni abes present EVENT and PROJECT MANAGEMENT
da perasan pipi makin labuh
makin tembam
=.=
ikut hannah kot
takpe
hati gembira memang macamni :)



apa yang anda paham pasal CINTA ?
^_^



tertarik dengan gamba ini
inilah hero hero kelas kami
sesapa nak kenal
meh bagitau
^_^




futsal ritu
tak banyak amek gamba sebab kami takde mood nak bergamba
yg ade mood cuma mau jerit2 tgk dorang masukkan bola tu dalam gol
DAN malam tu saya RINDU sama BJ saya
da lama TAK PETIK BJ
=.=

DAN mengantuk time ni
sebab budak laki cakap futsal setat kul 11
alih alih setat kul 12.30 a.m !
terus perasaan EXCITED kami terpadam
kalau takde TRAINING tu maybe bole lepak sampai pagi
tapi malam tu kami tak larat
lepas dorang main kami terus balik
mereka lelaki lepak kot
kami enjoy !
nak tunggu berita gembira dr UMAR
dr mr.adam
jadi ke idak nak lepak di ULU YAM
nyum nyum :D




kumbang yg dikelilingi oleh bunga lalalla



ini sengal haha



ini tak tipu
teruja team ayein da sumbat gol ke 100
haha ! kene tipu
^__^


ini hari ni punya
training utk softskill punya session
serius ! amat tertekan
kami tak bole bercakap walau sepatah haram pon time madam bercakap
BAYANGKAN KAMI KAMI NI POT PET POT PET YG MEMANG MANUSIA YANG WAJIB BERCAKAP BERGOSSIP SETIAP MASA KENE DIAM !
kami terseksa madam sob sob
tapi sebenarnya madam tu BEST !
^_^

aum aum semuanya
almaklumlah kan makan time
muehehe


ikan keli berlada best kat sini
lepas abes blaja confirm rindu kan zaman belajar neh
=.=
sedih MODE



suda setat pakai baju baju sebegini
dorang cakap nampak GEMUK
takpe
saya mau berubah
^_^


mereka lambang kegembiraan aku
^_^



tunggu zohor sambil makan cekodok
^_^

okey lah !
mau siapkan slide presentation
esok mau pot pet pot pet didepan
wah ! gile nervous tahap gaban !

by the way
aku suke lagu ini :)

snow patrol - chasing car -
maksud dia dalam sangat

bai bai




3 comments:

skeleton.in.a.closet said...

kak am. saya da pergi melawat dia yg saya TERsuka tu. he's fine physically. cedera2 tu semua da recover la maknanya. cuma tgh recover some of the lost memory. and Alhamdulillah dia da start remember more. am glad he's alright and he survived. tapi tu la kak am, otak dan hati saya ni elok2 tengah recover kembali neutral, terus jadi bengong balik. haish.

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

alhamdulillah..
dilla..ingat apa yg telah kite bincang malam tu..

u need to ask ureself apa yg awak nak..apa yg hati awak nak..lepas awak pasti keputusan tu, teruskan..

kalau pun kite da penat nak bagi peluang lagi sekali, tapi jika awak pasti dia memang utk awak, teruskan..jangan ragu2..

saya selalu support awak :)

skeleton.in.a.closet said...

saya jadi penat sebab bila saya dah pasti dengan apa yang saya nak, tiba2 mesti ada je hal yang akan buat saya terpaksa berpatah balik dengan keputusan saya. sebab tu saya jadi penat dan macam da tak percaya pada second chance lagi.

Loading...