Nuffnang Ads

Monday, May 31, 2010

only one

keluar makan tadi ngan nawi
kebetulan nawi pon sorang2 kat umah
DAN !
kebetulan kami lapar
wah ! pepagi da keluar embun pon lapar kan
penangan berjalan ke hutan tadi kot
sampai je umah
mandi + semayang
kami tido sampai maghrib
bangun semayang pastu sambung tido balik
tu yg kul 12.30 PAGI baru terhegeh hegeh nak keluar makan

okey bukan nak cite pasal tu
nak cite pasal TOPIK yg kami borak td
dan
aku suke suasana debat td
dan 
aku bersyukur aku dikalangan kawan kawan yang macam ni
MEMANG
mungkin luaran kami hanya pelajar kolej
cam 'rendah' sket taraf dr student  lain
tapi kami ade kualiti sendiri
hehe


patutla dulu 'kawan' yg aku rapat selalu TERasa kalau aku tak message, tak coll mereka
begitu juga dengan YANG TERATAS DIHATI
akui
aku jarang nak mulakan message and coll kalau mereka dan dia tak mulakan
mungkin itu salah aku
aku ego - kot -
aku lembap
aku lampi
tak pandai jaga hati

mungkin
sebab aku ade kawan kawan ini
kawan kawan yg susah sama susah
senang sama senang

takde istilah bile mana
- kau susah kau tanggunglah sendiri-
atau
- bile aku ade awek/ pakwe , okey aku tanak kau kacau idup aku-

mereka bukan macam tu
mereka yg selalu ade dengan aku
DAN
aku tadapat bayangkan bile aku akan berpisah dengan dorang

terkena balik kat batang idong
sebab dia yg teratas dihati dulu pernah bitau
pada pandangan dia
aku sekarang tak kisah kalau aku still takde yg teristimewa
sebab aku ade kawan kawan
=.='

moral of the story
- aku kene serius dengan relationship yg akan datang-

janji !

No comments:

Loading...