Nuffnang Ads

Monday, September 30, 2013

TODAY

arini xde wat sgt keje ..boss ade naik kejap..bincang pasal cash flow..pastu bincang pasal akaun ladang (erk..bende baru ni) .. lagikan UBS pn aku kene blaja balik..ye lah..blaja time dip..aku da xingat hehe


sabtu ni keje..ahad ni (6/10) audit dalaman.. kitew takutlahhhhhhh..xpe2..wat je apa yg patut..kite kan br 5 bulan keje hihi..

budak opis tanya kenapa aku asyik bukak lagu simple plan? haruslah bukak sebab aku suke simple plan sbb.... penyanyi dia pipi cam mike shinoda


oh..releven kah ayat itu? da nak kul 5 da..nak balik..beli goreng pisanglah petang ni..bole makan petang..malam ni lelaki besiku main badminton lagi


okey bai !

sobs sobs gamba xle upload..
so kene guna gamba lama


balik ni xsbr nak call 2 wanita kesayangan kite ni

Monday, September 23, 2013

sexY Back.. yeah

oh maiiii

last entry 20/10 ..arini? 23/9 (motip apakah ini mention2 tarikh ni) ..maknanya da hampir 2 tahun x tulis pape..kihkihkih ..peh mah las betul lah haku neh

dlm masa hampir 2 tahun neh bukan x sentuh langsung pn.. ade la jugak sekali sekala dua kali dua kala bukak..kadang2 baca entry2 lepas.. nak naikkan semangat balik..manusia macam ni lah..kdg2 positif tapi negatifnya banyak huhu

oh, 27hb ni ckp 2 tahun berdua..belum lg ada rezeki nak bertiga..lagikan berempat.. bai de way kami dah pn bertiga...cuma sekor tu xnormal...biasalah..nama pn sekor kan..hihi.. kucing la peneman

ramai juga kwn2 yg follow blog aku .. kesayangan2 ecece..lama gile x tulis kesayangan.. tanya kenapa xaktif? da kawen mesti banyaaaaaaaaaaaak gile kan nak cite2..gossip2.. share resepi (erk..haku bukan masak hari2 okey sobss sobss =.=') ..tah la ek..time tunang lg sbnrnya tetiba aku da xde idea nak kongsi pape..rasa mcm hidup nak privasi je..haha..bajet artis plak..sorry2.. aku belajar dr kesilapan lalu..expose benda2 yg kdg2 xpatut jugak tulis kan (maklumlah time tu dalam keadaan gumbira bahagia kan) ..alih2 ade bende yg TAK SANGKA AKAN BERLAKU hee (pahit pulak tekak)

betul..kdg2 kite kene privatekan kisah hidup..kan..kdg2 bila aku baca balik entry2 yg geli2 tu, nak je delete sbb aku xnak ingat tarikh2 yg buat aku down.. betul.. ade..nak2 time dah nak dekat kawen..dlm hati memang NAK JE DELETE.. biasalah alam pertunangan..banyak benda yg akan pengaruhi kite..banyak..time tu la menyesal..time tu la tingat balik kat dia dia dan dia (mak aih..buruk betul perangai..alhamdulillah wat masa sekarang time2 kawen bila gaduh manja xde penah terpk pn nak pk mcm ni..sadis) ..setan kan da ckp xnak bagi kite halalkan hubungan.. mujur lah mama ade..time amek keputusan nak tunang mama da warning awal2

mama : lepas ni da xde H, da xde A, da xde S k..delete no2 tu..jgn msg..jgn jumpe (mama risau sbb dulu setiap kali nak g jumpe H mesti aku minta izin ngn mama..haha..namanya dok ngan mama kan..kalau nak keluar mestilah kene bagitau..kalau kat KL aku bedal je keluar)

aku : kalau nombor tu kite ingat?nk wat cane?

mama cubit pehe aku..sakit tau


time tunang? kwn rapat je tau.... dan H .. bila aku amek je keputusan nak tunang, dia pn tunang jugak ..dan kawen sudah..alhamdulillah.. semoga awak pn bahagia.. (motip tulis ni kenapa eh..aku pn xpaham.. haha..saje nak luahkan perasaan.. lepas je tunang kami dah terputus hubungan..unfriend fb..da xde langggsung connection (mama pn ckp H seorang yg baik sbb xkacau tunang org..time tu aku rasa mcm ade pasir je kat tekak aku huhu..biarlah..cerita tu aku simpan rapi sampai mati)


so, amek keputusan xnak delete entry2 lepas sbb bila aku wat silap, aku akan baca balik bende2 atau TARIKH2 YG AKU XSUKA tu dan insya Allah aku xkan ulangi kesilapan lama.. :)


dah2..lepas ni nak wat entry2 kolorpul gitu..walaupun hidup ni xde la hari2 kite nampak rainbow kan..kdg2 trn jugak hujan..xpe..time hujan tu kite pakailah payung yg ade rainbow kan..mesti kite akan jd ceria jugak muehehehe..lagipn br aku tingat, dulu kalau aku sedih ke,nak maki org ke tp xsampai hati nak maki marah org, gembira ke (NI OF COURSE BENDA YG AMAT PENTING YG AKU AKAN TULIS haha gile keji) mesti aku tulis dalam ni..kalau merajuk? haaa..NI PERKARA WAJIB sbb aku xtau mcmana nak bgtau org aku merajuk hihi..pemalu kan


oh..aku pn sekarang nak berjinak dlm business balik..bermula dengan dropship lah dulu..skrg pn aku ade cb 1 produk..nk cerahkan kaki ku yg sedia cerah bersinar ni =.=' ..sblm jual kt org haruslah cb kt diri sendiri kan..ritu da wat business..jual beg ngn jam..mantop lah jgk sbb jual murah dr yg lain kan..tp tu lah.. disebabkan aku rembat untung ngn modal2 skali,so terkuburlah bussiness tu =.=' ..melayu mudah lupa betullah (eh,betul ke ayat tu..hentam sajelah labu) nak wat acane, awal2 kawen ritu kan xkeje..kdg2 aku nak beli brg2 keperluan diri sendiri haruslah beli dengan duit haku kan..xkan lah nak beli beg coach (amboiiii nafsu ! ) mintak ngan suami plak...nak kene cubit?


okey bai
Loading...