Nuffnang Ads

Sunday, June 20, 2010

we believe


br balik dr hospital teman ayah
mama ikut skali
cuci luke accident tuu

baru je bergelak ketawa bersama ayah
sempat lagi gadoh time tgk bola pagi td


tak pernah tgk ayah camni
tapenah tgk ayah sakit
buat aku rasa aku mau tukar tempat ngan ayah
depan mama ngan adik aku cover
tanak nangis
tapi belakang mereka hanya Tuhan yg mengetahui
ntah kenapa waktu lihat ayah tgh solat subuh pagi td dengan lututnya sakit 
da tale lipat bile duduk di antara dua sujud
buat air mata mengalir
alih2 petang td ayah accident
itu dugaan
mujur condition ayah okey
cuma dia tale semayang secara normal sebab kulit lutut dia terkoyak
pape kami akan jaga ayah


tabole online sebab intenet kat rumah kene petir
TT
tu la sape suh bukak time hujan pastu tertido tak gi tutup 
broadband pon da lama xgune
so paham paham la bile selalu guna perkhidmatan yg selaju macam kilat
alih alih kene gune perkhidmatan yg selambat cam siput
mencabar minda betul
tapi keadaan nilah yg mengajar apa itu erti
KESABARAN


terima beberapa message dr kawan kawan
tak bole balas lagi sebab tak sempat topup td
sebab kalut ngan keadaan ayah
nanti saya balas key :)

td pegi umah dato` solah
anak dia kawen
tau kan sape dia?
pengarah JPJ malaysia
ye..family ini jiran kami
rini samut menantu
wehehe
bawak khas dan teristimewa uuu
siti nur haliza datang nyanyi
siap bawak datok K tuu
aku xsempat tgk dia nyanyi sebab aku ke rumah nenda
tak ase pape pon sebab aku xminat dia
cube yg datang tu lady gaga
xpon hunny madu fly fm ke


buat nabil
tadi saya br bukak simcard celcom
patutla no awak xde dalam henpon
rerupanya no tu dalam simcard tu
and 
simcard tu daa tale gune
sebab tu saya da xgune no cel
nanti saya kasi no baru ni keyyy
^_____^


adios !

No comments:

Loading...