Nuffnang Ads

Wednesday, June 09, 2010

entry khas sempena anak sepupu kami kawen * ouch ! title yg AMAT skema * ^^,

pegi seawal 9 pagi walaupun majlis mule kul 12.30 tengahari
semangat?
tak lah..
pegi menolong
alih alih sesi bergambar je lebeh sebab kami hanya perlu tolong wat bunga rampai sahaja
utk merenjis pengantin
DAN
semuanya kami da buat malam sebelumnya
wehehehe
*photghrapher dia handsome*
wah lebih sangaaaaaaaaaat aku !
wehehehe



SEBELUM MAJLIS

set up pelamin

 mama di bawah pentas makan beradab



oh pelajaran baru yg aku belajar masa itu
 ' finally i da bole make upkan muke orang'
yess !
so, sesiapa yg mau i contengkan muke
sile sile sms okey
coll lagi sialu alukan
wehehehe tipu aje
jadi bidan terjun sebab imi xle datang utk majlis ni
so, aku kene beranikan diri juga
ala..make up utk budak budak je
so, ala kadar sudey ^_____^

angkatan yg kene bertolak awal ke sana :)

meja yg dikhaskan utk tepung tawar pengantin
dr kiri (ayah ngah,che na, che da, bonda saya, che he, kak yinand abang zaki)
actually ayah ngah and che na je yg pegi tepung tawar
sebab yg lain lain xsempat hehe

yg paling penting amek kat sini
soooooo comel !
nak jugak camni mama please !
;)

KETIBAAN SI PIPI LABUH YANG AMAT AMAT DINANTIKAN KAMI
wehehehe..TERhuruf besar pulak :p

sebenarnya pipi dia da xlabuh daa
sebab dia da tanak makan T_T

bulu mate still maintain :p

kasut gladiator yg dibeli oleh kak yin di australia :p
kecik kecik da pakai
kami besar besar ni baru bole pakai TT

di luar dewan sebab hannah mau minus susu jap




sebelum majlis bermula
- faizal, sepet, kakak -

SEMASA MAJLIS


pengantin da masuk




menu da tiba
so..tibela masa bersantap nyum nyum
menu pn bole tahan :p



waktu video pengantin ditayangkan utk ceritakan kisah semasa bercinta, selepas bertunang dan selepas kawin
dia memanggil aku ke meja dia selang beberapa je dr aku utk berborak
padahal time tu da nak makan
tapi mujurlah ade alasan yg kukuh
sebab seat dia memang betul2 bole nampak video tu
sebab kat tempat aku dilindungi oleh pokok hiasan
da nak wat camana seat da ditetapkan =.='
borak borak sambil teman dia makan
aku ade curik curik amek gamba dia..
dia da warning jangan amek gamba sebab dia nak makan
tapi aku kasik jawapan yg torbaik punya

- tak la..i bukan nak amek gamba u -
-nak amek gamba video tu -
tgk2 hasilnya

=.='
amatla masin mulut dia
sebab dia ade cakap
-kalau u degil jugak, gamba tu blur tau-
wah !

time skype ngan dia malam tu
aku share semua gamba yg kami amek bersama
kecuali gamba yg diatas dan yang ini

sebab dua ni aku curik curik amk
tapi kantoi jugak sebab kakak dia ade cakap kat dia
aku amek gamba curik
=.= kak el ni , malu kite
so, dia paksa aku anta gamba tu
hasilnya depan skype tu dia bantai gelak sampai terjatuh terus bawah katil
sapa suh gelak golek golek sangat =.='
perangai macam budak -aku cakap
dia plak selalu cakap 'xpela..muke i kan mude..u pun muke muda..so,mesti org xbajet umur kite bape kan'
bab bangga diriiiii...tak henggat ! ^_^


lepas tu pegi merayap meje org len
amek gamba
ni meja lelaki


ala..tokwe tak tgk camera =.=

kami je sesat meja jauh dr family kami =.=

walaupun tak 1 meja ngan dorang
gamba tetap diambil dengan meriahnya
sampai cuz yg len jealous sebab meja dorang senyap
wehehehe ^_________^

abang abang hannah sama ihsan
kiri  hakim
tengah haziq

 didi yg datang melawat meja kami semata mata mau bergabar wehehe

makan buah ^_^


lepas makan perangai macam budak skeet ^^





SELEPAS MAJLIS

kurang memuaskan =.=
nanti akan dapat soft copy
yg tu baru bole anta and frame :)

wehehehe
adik pon nak wat bentuk LOVE ngan aku
berterima kasih kepada wages yg tingg 2 inci utk kelihatan agak TINGGI disamping adik
and oh aku masih tak percaya dengan kasut ini
aku bole pegi jalan jalan ronda ronda di mid valley
dan berpartay sampai tgh malam dengan kasut yg sama
hasilnya?
balik umah kene rendam kaki ngan ais sebab nak redakan sakit tumit tu =.=
1st time and last aku wat bende ni
weheheheeee

angsa itu diukir dengan ais
sweeeeeeeeeeeeet
^_^

next wedding di sabah bulan 12
yehooo
time tu insya Allah aku da abes belajar
fuhh ! insya Allah ^_^

tadi result database sampai
alhamdulillah
final year project dapat diteruskan
harap harap berjaya dengan jayanya
mau target utk sem 5 punya result dapat 1st class
cam sem 3 ritu insya Allah
^_^
may Allah bless us !

No comments:

Loading...