Nuffnang Ads

Sunday, January 09, 2011

jaiHo


oh..nak share sumting ngan semua..entry sebelum ni kan, aku ade cakap dalam sehari, aku hanya bole telan plain water dalam dua liter sehari..DAN target nak minum dalam 4 liter..borank ngan kakak tadi, minum lebih plain water pun xelok untuk kesihatan..DAN bole jugak jadi GEMOKK.. gemuk air..bukan gemuk daging..penah dengar kan gemuk air? badan tu ( dekat2 ngan buncit2 tu) kalau kite picit picit ke tekan tekan ke..dia bukan pejal tapi lembik lembik macam belon gitu..


so, kalau nak tau berapa liter ke ounces of water today yang patut kite minum, klik kat sini
...............................
........................
................
.......
....
..
.



so, untuk diri aku, memang gile lebih aaa kalau teguk 2 liter sehari..sepatutnya aku kene minum 0.16 liter je..ekekeke..jom baca penerangan yang dia kasi untuk aku DAN yang paling syok baca adalah drinking water may help you lose weight.agak nampak sekarang perubahan yang aku da buat..walaupun sedikit, tapi selamat okey what? yang paling penting, kalau pakai baju, perut da xnampak sket..jeans pun da xketat especially dekat punggung and peha..yang paling penting, kalau selalu teguk plain water, kamu kamu memang xkan suke da nak makan yang manis2 seperti coklat, gula gula, fast food, air coke..teh tarik (feveret !..tapitu dulu aaa)..
so, anda kene cube sendiri..baru tau result..DAN..please..jangan skip breakfast key !


54 ounces of water today, or 1.6 liters.

If you eat a healthy diet, about 20 percent of your water may come from the foods you eat. If you eat a healthy diet you can drink 43.2 ounces of water today, or 1.3 liters.
Water is the obvious source for your daily fluid needs. Other good beverages include milk, herbal teas, low-sodium broth, 100% fruit and vegetable juices. Soft drinks will also count toward your daily total of fluid, just remember that sugar sweetened soft drinks and fruit juices add extra calories to you daily diet that you don't need, while drinking water may help you lose weight.

No comments:

Loading...