Nuffnang Ads

Thursday, February 10, 2011

so wonderful

link pic disini


lepas maghrib da tak tau nak wat ape..nak tengok cite tade mood..kakak, td petang da ke kelas..malam ni dia ade presentation..da nak dekat final ni, makin bertambah presentation dengan asgmt dia..xpe..sket lagi nak abes..kuatkan hati..kuatkan semangat


skang pon tengah baca blog kahuna..serius memang best blog nih..ade entry serius, lawak, santai..semua ade..perangai tak senonoh aku ni, bile da dapat blog2 yang best, aku akan hadap bacaaaaaaaaaaaaaaaaa je entry mereka sampai abes..memang tak kasi can langsung berenti ke, sambung esok ke..yang penting, aku AKAN BACA SAMPAI ABES..so, bile da abes baca, aku pun akan kembali melanggut tak tau nak wat ape..bukak cite korea, tak dan 15minit aku tutup, bukak blog2 mereka..takutnya update entry baru ke..so, bile mereka mereka tak update, aku jugak yang ase sedih..kenapa mereka tak update..ahahahaha..tak matured langsung.. padan muke kau..sape suh baca sekali harunggggg..sepppp la sket tuk esok esok dan esok..nilah keje penganggur sehari hari =.=

aku suke bukak blog diana rikasari ni.. ni salah satu blog fesyen..walaupun ade la setengah2 fesyen yang dia tunjuk macam tak bole je aku aplikasikan untuk diri aku sebab aku berhijab, tapi aku enjoy tgk gamba2 beliau..serius best..nama blog pon buat aku selalu lapar..ehehehe

blog shahira ni pun best..aku suke baca blog yang penuh dengan gamba gamba..nak2 dia ni pun sukekan photoghraphy..aku takdela amek gamba secantik dia =.= ..banyak lagi yang aku kene belajar..DAN jeles tgk dia pegi jepun..jeles dalam positif  bole kan? tak salah kan ? ^_^ ..hehe..oh, tak lupe juga dalam blog beliau, banyak quote2 yang buat kite kembali ade semangat..


last skali, tuan punya blog yang bernama ielamorry Om ..da jadi silent reader iela ni da dekat 2 tahun..memang aku suke baca blog2 yang kalau entry mereka ke, kisah hidup mereka ke yang pernah aku rasa..aku da alami..aku da lalui..so, ade la feeling nak baca kan..rasa dia macam apa yang kite da rasa..cube baca blog2 yang takde kaitan dengan hidup kite, macamana rasa? aku? mungkin aku akan gerak cursor aku ke atas, belah kanan yang ade simbol pangkah kot..


tapi, kalau blog2 tu pasal politik ke, dunia ke, isu2 semasa ke, photoghraphy ke, lagi aku suke ..atleast otak aku takde la ditakuk yang sama kan..berkembang jugak..kalau dok lepak dengan kawan2 yang bercerita pasal hal ehwal semasa, atleast bole ah aku mencelah sepam dua..takdela ketinggalan bebenor.. takkan nak tau isu dunia hiburan je kan? anda rasa?

XOXO 

2 comments:

ielamorry.om said...

tetiba saya rasa malu2, haha! :")

cik sepet said...

iela..thanks drop comment here..memang sangat suke baca entry kamu..thanks share semuanya tau ^_^

Loading...