Nuffnang Ads

Sunday, February 20, 2011

First Time






















serius aku gayat..nak nak yang first step kene naik atas palang, pastu kene pusing badan, kene turunkan kaki ke simen..yang tu paling lemah ( rujuk pada gamba satu dan dua) ..nak wat macamana, aku kan pendek..palang tu bapak tingginya..serius bile dia cakap OKEY, KAMU DA BOLE GERAK..serius wehhhh aku kecut perut..yang mampu aku baca adalah

bismillahitawakkaltualallah

bile sampai seberang tasik, mak aihh..macam nak buat lagi sekali, dan lagi dan lagi dan seterusnya lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. gile syok..memula nak jerit jugak la macam jae suk buat (rujuk pada family outing) ..tapi malu kat mamat mamat yang menjaga flying fox dengan cik cik yang menjaga check point..mesti dorang cakap KEPOH JE MINAH NI..BUKAN TINGGI SANGAT PON ahaha..takpe, aku nak cube dekat bukit cerakah pulak..nanti kau bukit cherakah


so, penyakit gayat aku sebenarnya still tak ilang..gile kau takkan baru skali cube flying fox da ilang ase gayat tu kan..penyakit gayat bole di ketahui apabila kamu kamu berada di tempat yang tinggi, kamu akan rasa tangan kamu sejuk dan kaki kamu akan rasa kejang..


pecah rekod untuk diri sendiri - cube flying fox..lain kali mau cube naik roller coaster dengan pegang ular..ah, wat sendiri pon bole what?

jom main kayak pulak






XOXO

No comments:

Loading...