Nuffnang Ads

Thursday, October 22, 2009

:) TERSENYUM BAHAGIA..EH..EH..? (:


burden da makin ringan..
:)
kelmarin da selesai presentation akaun..
soalan apa yg kami dapat?
ABC and JIT system..
mau sujud syukur rasanya..sebab time diploma aku paling suke bab JIT nih..
dan alhamdulillah masih ingat apa cth yg madam pazila (TQ madam!!) kasi sebagai cth
& kami applykan apa yg kami bole applykan



sem depan nak group ngan dowang agi..superb!!




 


akaun checked..
database group?
kami da wat yg terbaik utk minggu depan..
system..nak nangis :(
kami da jumpa solution yg agak senang
ingat mau guna software JOMLA je..nak wat web..
sebab aku xmahir lagi nak apply codding tu..
tapi last2 minute madam kasitau tale guna JOMLA
kene guna PHP ngan dreamweaver gak..
dreamy la aku..



web yg dalam dilema lagi..nak wat backgroun wane apa..sebab dalam otak nih bayang itam je..ahaha














 
 aha..inilah bende yg paling menyampah aku mau wat..asyik error jeh..:(..mama...help me



rindu nak bermalas2an..
mau men bowling
aha!!
tasabar ok nak men sama2 mereka 1 kelas
and karaoke!!
:)




becoming next sem?
da mula pk mau wat final project..
so..semua2 project akan dipantau oleh Conventry Univercity..
gelabah..
cuti ini aku juga mau keje..
mau pujuk mama :)
luas pemandangan..cari pengalaman..cari kawan2 baru..oyeh



sabtu ni imi konvo
ingat mau anta mama ayah imi g shah alam
aku mau balik terus
tapi mama da set aku kene masuk dewan tgk imi sama bro - in - law
tape la..
demi mereka yg tersayang..
hp satu lagi still off..rosak..
hanya mampu tgk saje..tasempat mau pegi baiki..
dua2 tade kredit
10x mama..memahami..
terlalu banyak gune utk coll mereka2 atas nama keje group :)
bab2 ni saya jujur ok..tapenah mau guna bill utk gayut2
tape..bill tu..nanti ina keje ina bayar sendiri eh..


mau cepat2 abis..:)


sama kawan2..:)..bestnya sebab konvo utk ni aku pakai jubah HITAM!!oyeh





apa khabar aku punya facebook eh?
haha..gile babi punya lama tabukak..
:D

2 comments:

sejhok said...

patut la msg maxis xterbls...

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

sowi2..tasempat nak kasitau semua sebab seme no ade kat memori hp..nanti kasi msg..hp da ok da g baiki

Loading...