Nuffnang Ads

Thursday, October 15, 2009

:) KISAH KERANG (:

3 month ago
terkedu sekejap
apabila seseorang yg kerang penah rapat keluarkan statement ini

- sudu pun kadang2 letih nak carik kerang-
-kalo kerang salu sembunyi dalam mee-

terasa?
terkena?
tersindir?
whatever ter?

-x rasa pape-
hanya mampu tersenyum time tuh
agak `kecomelan' plak statement tu
walaupun agak sinis
haha :)


kenapa kerang xpenah nak ekspresikan perasaan dia?
padahal dalam ati dia Tuhan saja yg tau
:D
sebab kerang mau pastikan betul2 apa yg kerang tu rase
setakat suke?
akan ilangkan..:)
dan kerang mau tgk apa effort sudu akan wat
nampak..
serius nampak
teringat dalam bulan 5 time kerang mau pulang ke desa
sampai jeh umah,bukak YM
ade  seseorang yg mau add kerang
dan tadapat bayangkan itu adalah  nama SUDU?
gile tapercaya!!!
tapenah bercakap walau sepatah haram pon tetiba add?
YM?
sirius
kerang jual mahal
tunggu dia buzz
gile kejam
pehh..terbongkar la pulak..
bulan 5 tarapat..sebab time tu mmg pk nak kawan biasa sebab kerang da tgk dengan kepala  sendiri yg dia tgh jalan ngan `org kesayangan'
kerang takaco hak orang beb


bulan 6..kerang g sumwhere..
tabitau sesapa pon..hanya orang yg rapat2 jeh
balik..bukak facebook
sudu add kerang
'tak percaya'
sebab time itu facebook kerang baru jeh nak accept orang2 yg tak rapat ngan kerang
nampak juga effort dia nak kenal ngan lebih rapat afta dia add flixter dan jadah2 len
kerang?
still sembunyi dalam mee..:)
sebab still dalam adat2 melayu
perempuan takkan mulakan dulu
bulan 6 rapat :)
mereka still drmah masing2
 salu YM
no fon?tade..haha
kerang ssh nak kasi no fon kalo dia betl2 tarapat ngan kerang
still kias2 tentang couple2
cuma mau pastikan kerang takacau hak sesapa
beringat sebelum kena
dia cakap dia single
'ragu2'
tapi xpe..kerang tetapkan dalam ati..kawan
dia 1st kawan lelaki yg kerang betul2 selesa berkawan lepas kerang clash..
yg salu wat kerang ketawa..


bulan 7..kerang pulang ke KL
jumpe?
sirius malu gile
sebab sebelum nih mereka langsung xbercakap
kerang ngan sudu tunduk je
haha..geli jiwe bile ingat balik..wat biasa2 sudah kan
haha
dan time nih kerang nampak dia makin mau tau tentang kerang
still biasa
tamo terburu2
dan juga dalam masa yg sama
kerang da  dgr sumting yg kerang rasa kerang patut beware

dalam2 beware..perempuan kan
kalo da seseorang tu terlalu amek berat
tiap ari coll
makan belum?
sehat?
time demam dia amek berat
dan paling kerang tale lupe time kerang terperangkap kat SOGO sebab ade rusuhan kat masjid jamek
kerap coll tanya katne..
nak suh kawan amek ke sebab dia tadapat amek..time tu kat cyberjaya..dia pon demam ime tu
balik kg ingat kerang..bawak buah tangan
gile cair
salu gurau2
suke panggil kerang budak sombong
'mmg sombong'haha


dan
`boom'
apa yg kerang dengar itu semua betul
apa yg kerang beware selama nih betul
apa yg hati kerang rase semua betul


kerang kecewa
serius
tak tipu
cam sayang je sebab sepanjang rapat
mereka tade langsung masalah
gembira+ketawa+senyum2
pada masatu..kerang nak sangat luahkan semua nya kat sudu
tapi tamampu
kenapa tamampu?
ade sbab2 kenapa kerang tamampu..;)
 kerang hanya mau ade kejujuran je dalam hub kawan..
talebih

sekarang?
kerang ngan sudu macam orang asing da
:)
ade dalam 2 minggu lepas sudu YM kerang
sirius time tu kerang bz
bukan nak elak dr sudu
tanya apa salah sudu kat kerang

kerang jawab :
tade salah pape pun
sudu minta maaf
kerang tatau nak cakap pape..
sudu terus offline
..........


sekarang sudu tau kan kenapa kerang sembunyi dalam mee?
:)

2 comments:

Dilla Hamid said...

wawweeee~
i knw i knw i knw
to that kerang..just keep on walking
things will get back to how it is supposed to be~eventually
cuma cepat atau lambat je
=P

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

kerang cakap : tape..itu kisah 2 bulan lepas..dia akan belajar dr kisah itu..nobody`s perfect kan..berterima kasih juga pada orang macam sudu..kalo dia tawat gtu,tale la kerang tu belajar satu lagi perangai lelaki..hoho :)

Loading...