Nuffnang Ads

Tuesday, September 01, 2009

:) LUAHAN HATI SAYA (:

tgh tunggu pukul 9.30
aku mau keluar kejap
tapi cam ase jammed jek
ahaha
tunggu jek
................................................
tetiba terpk sejenak
 tatau asal terpikir plak
sebab ptg td sambil borak2 ngan housemate sebelum ttdo
pasal hati
:)
cis
terkena plak
ahahaha
dia yg mulakan dulu
tanya pasal hati2
so kami kasik opinion kat dia
ehem..dia in love ok
:)
dia skang baik ngan sumone
tapi sampai skang tana couple
kami tanya jugak asal tanak
da terang2 kan lelaki tuh ske
................................................................
jawapan dia tuh aku suke
dan aku sangat setuju
"xsemestinya reaction dia suke kite dia nak couple kan"
-tersenyum-
hakikat kan
aku pun ngaku
mmg xle jugak tgk hanya dengan cara dia layan kite..
cara borak
cara renung
semualah
even apa yang dia panggil kite sekalipun
xsemestinya dia tertarik dengan kite kan..

......................................................................................
lucu kan
kalo kite tgk gelagat manusia
mmg stail aku
aku suke perhatikan gelagat orang
sirius
muka sombong?
dr sekolah lagi sebenarnya
1st ex aku pon cakap gtu
mama pon cakap
adoi
haha
da mmg semulajadi
sombong tu sebenarnya ade sebab
:)
sebab tu kalo aku g memana selama neh
aku suke g sowang2
hik..mmglah kena g sowang2
da aku mau g umah makcik aku,xkan nak ajak 1 umah kan..
................................................................
cite2 lagi pasal someone husemate tuh
kami selalu keakan dia
ehehe
comel lak bila dia malu
:)
terkeluar jugak pasal nama panggilan
kan
pengalaman dowang jugak sebenarnya
kite tale nak gembira even seseorang yg kite rapat panggil kite ngan panggilan special
whatever panggilan pon
hati berbunga?
sirius shit
tanya la memana perempuan sapa hati xberbunga kan
haha
:D
aku bersama kawan rapat ini :)
saya lebih selesa memanggilnya kawan rapat sebab saya takut kalo letak nama dia,
tertuka plak ngan owang len..
:)
cinta?
sirius xde skelumit pun perasaan ini
bagi aku i love u begitu mahal utk aku
niat aku,harapan aku hanya utk kenal dia dengan lebih rapat
dengan title `kawan`
ikhlas hati aku..
dia?
wallahualam..aku xpasti
hati orang lain2 kan..rambut jek itam
cuma aku ade nampak dia ade jugak kesungguhan mau kawan
:)
suka?
i like u?
banyak maksud kan
tapi maksud dia tasama ngan maksud `i love u`
tapi bila saya cakap i like u
i meant it
suke bagi diri saya ialah ` saya slesa kawan ngan awak`
bagi saya tade masalah kalo nak kawan kan
cuma dalam hubungan kawan tu
kite kena ade kejujuran
saya jujur
pape yg saye cite
saya ketawa
saya senyum
semua ikhlas
:)
cuma saya agak terkilan kalau apa yg saya rasa itu betul
sekarang 
yg hanya ade pada diri saya ialah
`saya rasa amat bersalah kepada yg berhak`
send sory to her...
saya still bole kawan
tade masalah..
sebab selama 2 blan kami kawan,kami tade gado2
saya gembira ade la..
tapi saya tamo gembira dengan cara nih..
:)
chill ok
cane saya tau?
ntah..cane saya tau
xde owang pon bagitau
saya rasa
:)
hik..Yang Di Atas kot yg bagi hint2
banyak da sebenarnya hint2 tu
saya jek buta
hui
................................................................................
entry2 kebelakangan ini?
entry pasal kuantan?
tujukan utk mr T sebenarnya
ramai jugak tanya saya asal da 2 tahun saya still sendirian?
masih sukakan dia lagi?
jawapan utk ini - TIDAK
:)
dia pun ade kehidupan baru
aku pun
dia da ade orang yg berhak
:)
aku tamo kacau
bila dia nak add friendster aku,
mampus aku xapproved
ceh..kawan2 aku cakap bapak kejam gile..
aku peduli?
sebab dia kisah kuno aku :D
aku tamo aku rasa bila ex dia kacau dulu2
haha..
bodo gile bile ingat balik
:)
tapi pengalaman tuh berharga bai..
:)
....................................................................................
utk seseorang yg penah bertakhta (pergh..ayat taleblah gile) 
terima kasih sebab kacau saya balik
huru harakan idop saya balik
hingga saya kene patahkan no max
da aku terputus hubungan ngan kawan2
haha
da2 la..
ta guna awak nak cite pasal hal lepas
saya fade up tau
nak tau cite2 kuno 3 tahun lepas
muak dengan cite2 yg awak tunggu saya dr form 1 sampai form 5
da
watpe mau cite hal2 lepas
tagune la
awak sia2kan jugak
mmg
tambah kite kawan selama 5 tahn
ngan kite couple 4 tahun bukan ke 9 tahun
tapi benda yg awak wat tu mmg tale saya accept
:)
haha..
tanak2 
nanti yg berhak coll balik cam 3 tahun lepas
rayu saya jangan kacau
whatthefuck?
sapa kaco sape
cam aku lak yg perampas
idop aku pon banyak masalah nak pk
bende2 remeh ni beban gak
......................................................................................
sepanjang minggu dia kaco
ade 1 ayat yg aku ase cam heaven jek kejap idop
WHAT U GIVE U GET BACK
sedap kan ayat tu
ahaha
saya bukan cakap
awak
:)
bagus la awak sedar
so,jangan curang2 macam awak curang kat saya
jaga dia baik2
tme dia seadanya
jangan bandingkan dia ngan saya
saya xbaik kan
sebab tuh awak sangup curang ngan saya..
so stop
jangan cite keburukan dia..saya tamo dengar
ingat saya simpati,prcaya?
heh
ntah2 time dulu saya jugak yg diburukkan
................................................................................
moved on
awak pon da keje kan
simpan duit
g minang dia
saya?
di mekkah lagi saya da doakan kebahagiaan awak ngan mrT
sirius
saya tamo dendam2
ade la tu kan kenapa Tuhan tamo kasi saya ngan awak ngan T
:)
da tertulis di Loh Mahfuz
kalo jodoh ade,
awak ngan orang lain ke
saya ngan owang len ke
kite tetap kawen..perghh
ayat tale blah jugak..
:D
antara awak ngan saya settle
ngan Yang Di Atas jek saya tatau..
:)
kawan balik?
minta maaf dr ujung rambut ke ujung kaki
saya tale kawan ngan ex2 saya
hui
prinsip tu
tape2
awak nak kawan
cari kawan len ok
saya tamo ade kecurigaan di hati orang2 yg berhak itu
ego?
whatever
saya tetap ade pendirian saya
bila saya ade orang yg berhak one fine day?
dia mau kawan ngan ex dia?
silakan
saya akn cuba faham
asal dia tau batas2 kan
:)


mau keluar..
ketawa?
gembira?
bahagia?
saya selalu doakan utk diri saya
cinta?
nanti lah..
hik

No comments:

Loading...