Nuffnang Ads

Saturday, September 12, 2009

:) HOH (:

apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
ANUGERAH TERINDAH
wohoaa..mmg kehidupan neh anugerah yg paling indah sekali drpd Allah kan..cerita2sedih?sakit hati?gembira?bahagia?menipu?itu rencah sahaja..kalo tade bende2 neh,tawar lah idop..ceh!



apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
htpp://ladyinblackwhite.blogspot.com
asal hah? sebab aku gile babi minat hitam putih..konon2 ying yang lah..haha..tapi lately neh minat kat merah tuh lebeh sket dr putih..hoh..

apakah method penulisan dalam blog anda?
semua aspek : kehidupan+hati+gelagat orang+kenangan

haha

pernah terasa nak hapuskan blog anda?
takat neh ta terdetik lagi..cuma aku mau tuka link jeh..bole?
apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemillik blog yang TAG anda ini?
suke baca cara dia tulis..*gile best!*
:)
senaraikan 10 orang yang akan anda tag
semua ..chill

2 comments:

HazwanHakim said...

blog ni ble lagi akak wat???

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

bulan 5 lagi kot dik..lupe..:)

Loading...