Nuffnang Ads

Thursday, March 24, 2011

no name

takde masa, takde mood tapi banyak cerita yang berlaku, tapi tu lah..ade kekangan nak bagitau..satunya sifat malas dah sebati dalam diri..macam dah takde sifat rajin langsung nak meng update.. cerita banyak.. tapi tu lah.. yang aku pegi ulang ayat tu kenape?

dah hampir tiga minggu..yep..tak sampai sebulan lagi.. moga Tuhan tunjukkan jalan yang sebenar benarnya..aku ni pun mengade..setat semalam la nih..hati tak tenang..setan dok cucuk cucuk hati neh..kadang2 mesti nak pk yang bukan bukan.. adoi.. matured skettt please ! kerja kat office skang pun dah kurang, makinlah perangai aku ni nak meroyan..adoi !

upss.. rupenya datang bulan theehehe..takpe hati..just have a faith ! okeyyyy ! follow the flow, be patient, be strong, always smile, jaga perwatakan, jaga muke , jaga badan..serius tak jaga padahal tak makan mana pun !


okey bai !

No comments:

Loading...