Nuffnang Ads

Saturday, April 10, 2010

you belong with me

okey
mengaku terpecah tembelang dihadapan kawan kawan
^___________________^
tertangkap basah dihadapan kawan kawan
tetiba yang teratas dihati coll
mane la gue tau
sori kepada kawan kawan
konon nak lepak sekali kan
lepas tuuu menjauhkan diri sbb konon nak romatik yurks
tanak rosakkan mood konon yarkss kali kedua
lepas tu lepas tu
lepas cakap balik ke meja asal
haaa kau da tertinggal semua cite


tapi kan
saya da rasa jauh daaa ngan yang teratas :)
maybe kami sibuk kan
tapi takpe
kami selesa dengan cara nih
awak
kalau ade jodoh kite kawen terus la key
tanak kapel2
skang awak kawan ngan semua orang
saya kawan ngan semua orang
tanak ade terbatas antara kite
tanak aaa kan kan
jeles jeles pastu gado gado
kene coll tetiap hari
kalau tak message gado duhhhhhh
pening sekejap
sporting tak saya?


sebab
:(
saya rasa bersalah  sangat
sebab saya rasa semua nya saya salah
sebab saya lgsg xde masa utk semua nih
nak pastikan jugak saya abes tahun ni
xkan saya nak grade ngan pointer ciput je uhuk uhuk
saya nak kumpul duit
nak g ke tempat yang paling tenang didunia lagi
rasa diri da lupa balik diri
macam la dok mesia ni tak leh muhasabah kan
lain kat sini
cuz da ajak melawat satu eropah sebab
cuz saya kak yana and abe mie still di london and Edinburgh
tgk lah maybe ckp duit nak ke tempat yg paling tenang
tanak g memana lagi


saya tau saya yang tale nak handle diri
kalau da terjebak dengan perangkap cinta
saya yang hanyut
saya yang tale kawal diri
dan dan
YANG NI SAYA PALING TAK SUKE!
saya ade perasaan jealous yang amat AMAT AMAT dan teramat tinggi
^__________________^
nanti awak rimas
wah itu pengalaman tau tau haish


saya tahu awak heppy skang
dan saya pun happy jugak
kite kekalkan kehepian kite cam skang ye!
JANJI!!
*silangkan jari kelinking antara saya dan awak tanda perjanjian dicapai*


I LOVE ALL THIS GURLs



AND MY HOUSEMATES
^______________^


ala bieha xde..bieha skali tau

kenapa cakap macam tu?
sebab diorang terdekat ngan saya 
yang bole senang
dan paling penting mereka boleh susah bersama sama
ketika senang jangan cite la hu ha hu ha bersama
*alhamdulillah*


and the most important

my family
subella
neni
wanie zamil
dan dilla

mereka supporter jauh saya
yang tak pernah gagal bersama
walaupun mereka jauh dr saya
^___^
tapi dekat dihati kan
^^,
love u


dan
jangan salahkan jika orang yang sedang bahagia tak ingat kepada yang sekeliing
chill
korang jangan jealous
berilah mereka peluang utk semarakkan sayang mereka
jangan ade sedikit pun sakit hati
dan jangan ingat mereka tak ingatkan kite
ingat
mungkin salah mereka apabila senang bahagia lupa diri
bile da ssh,sedih atau bla bla baru nak cari orang kan nak sob sob sama2
*ish..kau org jangan cakap camtu..AKU TERASA DOO sebab dulu aku TERmacam tu jugak*
hahahahha
chill
tu semua kelemahan orang
yang penting kite support mereka
PAHAM!
^^,

3 comments:

Skeleton In A Closet said...

ha, nasib baik mentioned nama saya dan wanie. kalau tak saya nak hasut dia skali supaya merajuk lama2 dengan kak am -_*

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

haha!
sebab tak letak gamba kan
saya tak nak letak gamba lama
nak post gamba baru jeh!
AWAK and WANIE nyawa saya
tengkiu
terima kasih
sebab ada ngan saya
^______________________^

Skeleton In A Closet said...

ok ok, nanti kita buat photoshoot baru ye -_*

Loading...