Nuffnang Ads

Thursday, April 15, 2010

shut it down

uhuk
nak letak pic wanie and zammil
tapi xdapat 
serdang mmg macam ni
tenet diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menyampah! lembap gile wpn pakai maxis broadband da haaaa

congrats yayang !
da baca dalam blog dilla
so berita ini da x rahsia lagi kan
ritu kuncikan mulut sebab sayangness wanie cakap nak umumkan sendiri 
insya Allah utk mereka berdua yang terpenting
kami akn sama2 meraikan hari tersebut
B A H A G I A
:)

hei!
nafsu utk memiliki barang berjenama telah menjelma
aduih
G U E S S?
erk itu utk bdk2 mude kot
lagipun imitation banyak
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaame!

ade usha beberapa shopping online
ritu ayah zu g US xsempat nak kirim beg yg aku idamkan
kat sana agak murah kan :)
takpe lah
tunggu cuz aku aminin further study kat US hujung bulan 9 tahun ni insya Allah
tetiap tahun aku mintak gift hoho
A N D !
raya da tak bermakna kan
semua kazen tak balik sedihnya :(
sophia pun xkan nak balik sebab baru je masuk sem baru di india
yeay! anas ade kawan nak balik mesia
anas da bitau awal2 dia akn balik time kak am kawen je bulan 6 nih
so raya tak kan balik 
sarah confirm xbalik
raya sama2 la ngan abe mi and kak yana di Edinburgh
imi?
da ade 2 keluarga
and tahun lepas pun kami xraya bersama sob sob
aiman xtau lagi
kalau dia beli tiket last2 minute alamatnya beraya kat offshore lagi la kot
makin matang usia makin kurang bermakna raya
nak nak aku exam kot term 2 nih !
takutnya !
okey raya lambat lagi

terlalu ikut kimora punya show
baby phat punya purse pon da ade dalam short list awww


mintak blog makcik kawan
okey xdapat bukak
abaikan
mungkin takde rezeki 
baca blog dilla
 F O S S I L ?
ala dilla saya da usha daa
cantik jugak
NINE WEST 
hmm gaya dia ala ala sesuai utk org bekerja
gile kau amat cerewet!
tapi kasut dia lawa :)
pinjam kasut imi lah tapi tak bole sebab saiz kaki besar dr aku 
- fail -

ritu beg G U E S S biru da agak lunyai
imi tgk da bebel2 marah aku
sorry mmg salah aku xjaga :(
last2 imi pgg..lepas blaja baru amek balik adeh tension

ritu jugak ( ha ha..entry kali ni cam nak muntah pon ade)
time g shoes festival
aku and housemates TERshopping
okey time mereka beli baju,aku xberminat
tapi bila ke outlet GUESS tu
ade 1 beg TERsangatLAH murah
AND amat handsome kalau time DATING ngan BJ
aku bawak beg tu
pehh!
and letak BJ dalam tu adeh smartnya
sebab beg tu ala ala nikon punya beg 
tapi aku da spend duit utk that big camera kan 
so aku pejam mata je
:(
tapi jadi pengubat isi hati sebab housemates aku yg beli
BAGUS!
sekurang2nya beg tu xjatuh ke tangan org lain
aku nak pinjam?
erm..aku xbape gemar sangat nak pinjam2 barang org
bagi aku
biarlah org pandang kite biasa2 je
tanak guna tagline ini biar papa asal bergaya
mau bergaya tapi pinjam hoho
bukan cara aku 
kalo nak aku akan usahakan beli sendiri 
DAN suke dengan housemates 
dorang cukup sporting dan yang paling penting
kitorang hormat privasi dan barang masing masing
(sangat berharap jangan ade mulut dan hati busuk yg bole huru harakan keharmonian rumah kami)

okey dah
entry agak mahal ini benti setakat ini
mau juga bergaya utk persiapan masa depan
mana tau kan ade interview keje ke hape
kene la up - to - date (konon)
yang penting
semua tu dibeli dengan duit sendri
usaha sendiri
bile lagi kan an an an

sampai sekarang still YM ngan YUMMIEY
alhamdulillah
punya kawan kawan yang bole dipercayai disekeliling
yang bole jadi kawan
dalam masa yang sama bole berinteraksi seperti adik - kakak - abang
best
rahsia sentiasa terkunci
walaupun lumrah
gaduh itu tetap ade dalam sesebuah persahabatan kan
tapi rahsia tetap rahsia
takkan terungkit cerita cerita tentang kekurangan kami
terima kasih

senarai pendek kawan kawan yang bole susah senang
bukan mau menghukum sesiapa
tapi kadang kadang orang yg paling kite rapat sekali dulu,
kenapa boleh renggang?
masing2 punya kelemahan diri
ego menebal
ade pihak yang kena mengalah
ada pihak yang kena mengaku salah
tapi kalau selalu sebela pihak yang selalu mengalah
yang selalu kena datang sembah
sape yang tahan kan
letih derr
bukan sorg je kene jaga hati
masing2 punya peranan
so ?

okey sarkastik
tapi sekarang aku punya perangai suke berterus terang
redha je apa yang ade di sekeliling
dan tak terlalu keterlaluan aku mau nyatakan
aku gembira dengan hidup sekarang
lengkap dengan semua yg menyayangi diri
itu sudah cukup

berborak di alam maya ngan yummiey
terasa sedih pulak
tak sangka ade lebih kurang 7 bulan lagi kami satu kelas bersama
gelak sama sama
shopping sama sama
tgk mid night movie sama sama
gossip sama sama
makan sama sama
main dan tonton futsal sama sama
jogging sama sama 
kalau dulu *ade entry yg aku tulis pasal bdk kelas*
time2 cam ni kami amat bizi menyiapkan case study pasal system
balik cuti  utk bulan 4,5,6
dung dang dung dang pejam celik pejam celik
masuk balik sesi blaja bulan 7
bulan 11 exam..cuti bulan 12
masuk balik bulan 1
kami still bole jumpe
ulang balik aktiviti yg akan kami lakukan bersama 
pejam celik pejam celik ulang balik ayat kat atas
bulan 7 masuk balik
bulan 9 present Final Yaer Project
bulan 11 exam..bulan 12 abis

T A P I

kenapa kami xbole berjumpa balik bulan 1 tahun baru?
:(
sedih pulak kalo pk
kami semua akan berpisah
dalam masa 7 bulan dr sekarang
cepatnya masa berlalu
boleh x kami jumpe lagi?
sorang di pantai timur
di selatan
di barat
di utara
malah seberang laut sana  pon ade


Tuhan
satukan kami walaupun kami akan terpisah
aku sayang memori yang kami semua cipta bersama
dan
aku sayang akan persahabatan ini
terlalu suci
telus

I L T S M
-ezyan farhana-
-mohammad hazrein-
-nur yazmi amira-
-hasbullah- 
-khairul apex-
-norlin-
-umar hamzah-
-razilla izma-
-yazeer zafar-
-nabieha-
-zaidatul rozaini-
-nawawi-
-maser-

^^,

tak lupe pada sayangness aku
yg telah lama bersama
anda semua takkan dapat digantikan dengan sesiapa pn!

ANd

anda yg teratas di hati saya 
:)
anda xdilupai insya Allah

5 comments:

Skeleton In A Closet said...

eh, hal wanie n zamil tu kira masih rahsia la. cuma dah tak jdi rahsia dgn saya n kak am =)

kak am, guess tak best la. too common! budak2 skola pun byk yg pakai guess nowadays. sbb tu saya sgt tak suka guess. nine west shanteekkk. simple n just nice. saya ada handbag nine west. handbag yg kaler merah besar itu. saya plg suka fossil. sbb its vintage, modern classic and yet sgt sesuai dgn org muda. ala, tak sempat nak amik pic hari tu sbb barang dah bagi kat tunang angah untuk letak dalam dulang nanti. lagipun saya dah survey window shopping brand lain like elle, dkny, bum, guess, bonita, casio, tissot & bla bla bla...semuanya saya tak berkenan!

mmg la boleh je nak beli apa dgn duit sendri tp sesekali dpt ketuk adinda terchenta lagi best woooo :) nak shoping online ye? klu malas nak jalan ke butik, saya biasanya beli kat website ni http://www.sara.my/ the barangs mmg ori, dapat murah coz she managed to get a good dealer straight frm over the sea. try la tgk. selamat bershopping =)

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

yeay!
kan kan..too common!
amboi2 dowg..still in school da pakai brg branded..kite bole merasa pakai GUESS time lepas dip jeh..tu pon kene bebel sebab mahal :P

saya suke coach hohohohohoh
wpn coach imitation banyak
tapi ade design yg tade yg imitation..

fossil pon jarang org gune..ade..cuz saya da pakai yg beg merah tuu..kan awak guna time kite g kak chik kawen kan..saya kan suke beg2 besar dilla :)

kat sini baby phat agak kurang..so nampak lain dr yg lain..tp beg dia takde yg besar :)

hahahah! kakak saya selalu kasi barang dia..dia branded person sket..so saya bole rasa sket sebanyak..yg pasti - kite beli dengan duit sendiri..berdikari gituuu ^^,

TENGKIUUU dilla
nanti saya jenguk2 okey
bole tambahkan shopping online..aah..hakikat saya xberapa suke shopping sebenarnya..haha..kantoi :D

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

yeay!
kan kan..too common!
amboi2 dowg..still in school da pakai brg branded..kite bole merasa pakai GUESS time lepas dip jeh..tu pon kene bebel sebab mahal :P

saya suke coach hohohohohoh
wpn coach imitation banyak
tapi ade design yg tade yg imitation..

fossil pon jarang org gune..ade..cuz saya da pakai yg beg merah tuu..kan awak guna time kite g kak chik kawen kan..saya kan suke beg2 besar dilla :)

kat sini baby phat agak kurang..so nampak lain dr yg lain..tp beg dia takde yg besar :)

hahahah! kakak saya selalu kasi barang dia..dia branded person sket..so saya bole rasa sket sebanyak..yg pasti - kite beli dengan duit sendiri..berdikari gituuu ^^,

TENGKIUUU dilla
nanti saya jenguk2 okey
bole tambahkan shopping online..aah..hakikat saya xberapa suke shopping sebenarnya..haha..kantoi :D

Skeleton In A Closet said...

oh, saya pun sgt menggemari beg besar! sbb tu semua handbag saya besar gabak. hahaha. dulu saya agak suka dgn coach. tapi lately ni mata mcm asyik nmpk coach aje kat mana2. langsung dah hilang minat. ngeee. takpe, kak ma belajar rajin2 score good grade then keje best2 dapat byk duet boleh beli apa saja :)

a.r.m~ s.t.r.o.n.g said...

imitation kuat sangat dilla
utk coach
hmm..
insya Allah
sebelum ade tanggungjawab besar
nak pkirkan utk diri sendiri dulu
kan :)
awak pon okey dilla ! :)

Loading...