Nuffnang Ads

Sunday, January 31, 2010

weekend tg teramat bahagieee

 

berjaya menapak ke seromban dua dengan menaiki blake
yeay!
memula plan nak g sensowang sebab my kakak ade discussion
tapi pabila bunda memujuk aku suh pujuk kakanda ikot sama
alhamdulillah kakanda mau ikot mueh mueh mueh
tapi tu pon janji sama bunda nak g ngan train
biase la bunda mana percaya sama gua bawak kete
tssk..bile la gua bole berdikari dengan sendiri


excited!
sebab mau jumpa sama sunshine hannah!
walaupun sakit belakang aku xok2 lagi
dengan jogging sama makcik2 aww amat seronok
tapi xseronok sket sebab mamat2 indon*eww* salu kacau2
damn kau!
life bersama family amat terasa pabila berada dikalangan mereka
aura kasih sayang itu amat terasa 
ikhlas :)
dan!
bile bersama mereka toksah berangan mau diet2 ok!
ari nih dengan nasi beriani okey aku amek sket jeh alhamdulillah bole lg tahan nafsu makan hehik
tapi tale tahan pabila che mah sediakan tauhu sumbat ohhhh cam heaven rase
dengan che gie goreng pisang utk kami
ya Allah kat sini mana nak cari weii


ayah ngah masuk hospital
insya Allah maybe minggu depan kalau xde keje aku g lawat
tatau samada da keluar ampang putri atau pon bolum
nanti update sama bunda 

 

da membesar sunshine
makin banyak cakap
makin nakal
makin tinggi
makin comel
mau anak macam dia wah da berangan
mwehehe

owwh xsanggup dengar pape dr makcik2 
gara2 bundala nih
mujur che gie je tau
tapi serius malu yg amat
sebab bende nih tatau macamana lagi kan
kami pun belum ade pape lagi mueh mueh mueh
sesampai jeh di terata che jah
che gie terus keluar and..

eh mana boyfriend?
xdatang skali ke?

err..mane ade boyfriend
*senyum2*

eh..ritu che gie nampak jeh time ina g OU ngan boyfriend
*tapi mate tu cam mate nakaaaaaaal je nak usik2 aku ngeheheh*

oh oww..
mujur tidak menggelabah mau jawab eh ritu pegi ngan kawan je 
sebab che gie sendiri cakap saje je mau nyakat2 sebab bunda da cerita pasal encik sepet A itu
fuh nasib baik xterkeluar pape eh eh eh :))
tau ritu aku agak pulang lewat sebab masih samar2 lagi mau ikut che la atau tidak ke kampung baru
after makan2 bersama teratas dihati *eii..windu la mau borak2 ngan awak ngeh ngeh* di OU
che gie cakap xpe lambat2 belajar dulu keje dulu buat dulu pape yg aku mau buat
dan terima kasih yg xterhingga sebab che gie masih lagi ingat apa yg aku mau buat sebelum aku serius dalam sesuatu perhubungan tu time sesi luahan perasaan antara aku dan che gie
amat bertuah mempunyai mak saudara yg bole dianggap macam mak sendiri 
10x :)
ade mase lagi aku mau menikmati kehidupan sendirian nih
single is better sebenarnya
bole buat apa saja yg aku mau buat
memang..xkan nak single lama2
akan sampai serunya :)
dan..
bile tiba masanya 
aku akan perkenalkan dia utk tatapan semua keluarga
wow amat syahdu bila aku baca balik jiwang jiwang :))



ok excited tadi bile kami berborak sama kak amnani 
tentang perkembangan persiapan hari perkahwinan bulan 6 nih
ade can x aku mau jadi pengapit?
:D

No comments:

Loading...